Înscrie-te gratuit la seria de Webinarii

Imaginea de sine

Noi nu facem ce știm să facem, facem ce suntem…sau cine credem că suntem. 

Modul în care ne vedem pe noi înșine este crucial pentru că este imposibil să-ți depășești propria imagine de sine. Maxwell Maltz spunea că, dacă vrem să experimentăm o schimbare de durată în viață…avem nevoie să începem din interior. Avem nevoie să începem prin a lucra la noi înșine. 

Emerson a spus : Ce rost are să facem juraminte eroice de îmbunătățire, de schimbare dacă de ele se vor ține același vechi infractor.

În mod conștient, suntem hotărâți să ne schimbăm, dar subconștient, pur și simplu vrem să păstrăm totul așa cum este.

 Încă 10 ani pe autopilot nu o să doară, va fi draguț și confortabil! 

Dar este de speriat cât de mult timp se scurge fără ca măcar să ne dăm seama.

Uită-te la rezultatele pe care le ai în acest moment în viața ta, în oricare din ariile vieții tale și întreabă-te : De ce nu am deja ceea ce eu îmi doresc cu adevărat? ….. Apoi du-te în fața oglinzii…. Acela este răspunsul. TU.

Pe 19 octombrie, la ora 20h30 ora României, te aștept în webinar-ul Imaginea de sine. Hai să vorbim despre acest subiect care îți va transforma viața.

COnfuzia

Cred că suntem acaparați în dialogul nostru interior, pe măsură ce trecem prin călătoria noastră. Este acea voce interioară a autojudecății care pare că ne  distrage concentrarea, care diminuează și marginalizează această experiență deplină pe care o putem avea. Este această idee a confuziei.

Și când ne uităm la definiția confuziei, ne spune că aceasta este o stare de dezorientare, de a fi neclar cu privire la ceva din mintea ta, o lipsă de înțelegere a incertitudinii.

Și pentru cei mai mulți dintre oameni, ce ne face confuzi, este viitorul. Și începem să ne îngrijorăm că nu suntem pregătiți pe deplin pentru el.

Și apoi începem să folosim singurul lucru pe care îl putem folosi și asta fiind resursele din interiorul nostru. Începem să folosim cele șase abilități intelectuale: rațiunea, voința, memoria, percepția, imaginația și intuiția.

Dar începem să le folosim în mod greșit.

Accesăm memoria și ne amintim tot felul de lucruri teribile care ni s-au întâmplat în trecut când nu eram pregătiți pentru viitor.

Pe data de 21 octombrie la ora 20h30 ora României, aprofundăm acest subiect. Cum să reușim să ieșim din această confuzie. Haide să vorbim despre aceste șase abilități și să vedem cum le putem folosi în avantajul nostru.

Amânarea

Amânarea are consecințe asupra gândirii și emoțiilor noastre. Simțim rușine, stima de sine scăzută, sentiment de lipsă de valoare, sentiment de neputință, sentimentul acela că nu meriți…Începi să îi eviți pe ceilalți, eviți o eventuală confruntare, eviți să comunici și ești parcă într-o constantă defensivă.

Toate astea au ca efect gândirea defectuoasă, pentru că vrem să aducem justificări. 

Comportamental, avem tendința să ne ocupăm timpul cu alte lucruri, fără importanță, ceea ce accentuează starea de frustrare și de neîmplinire și cercul vicios în care ne aflăm. Alegi cumva, parcă orbește, să nu faci ceea ce știi că ar trebui… fără să recunoști că alegi… iar acest lucru are niște consecințe serioase.

Vino alături de noi în webinar-ul Amânarea și află aceste consecințe și ce poți face să amâni amânare.

Daniela Nica

Daniela a înfruntat multe obstacole și credințe care o țineau pe loc și a început să își urmeze visul, acela de a inspira un milion de oameni să fie, să facă și să aibă mai mult în viața lor.

Deși circumstanțele exterioare strigau că nu are nicio șansă, Daniela a construit o afacere de speaking, training, coaching cu mii de clienți din peste 15 țări, care îi oferă posibilitatea să călătorească peste tot în lume și să aibă stilul de viață pe care și-l dorește.

În prezent are business în italiană, română și engleză.

Eugenia Hazazup

De când mă știu am fost considerată o femeie puternică și totuși foarte sensibilă, o femeie care nu renunță până nu reușește și totuși fiecare eșec mă trântea bine de tot la pământ.
 
Eram o mamă care făcea tot posibilul să fie un exemplu pentru fetele ei și credeam că reușesc, până am auzit o discuție între ele din care nu a reieșit asta, iar acela a fost și punctul meu hotărâtor de a schimba direcția.
 
Mi-am schimbat viața radical găsind unelte care folosesc resursele noastre interioare și am decis să le dau mai departe, prin programe online, seminarii și ateliere.
Traducere »