eugenia hazazu

Unul dintre cele mai ciudate vise

Unul dintre cele mai ciudate vise

 

Azi mi-am propus să scriu despre cu totul alt subiect….. despre acel vis ciudat când te visezi gol 🙄

Te-ai visat și tu vreodată gol?

Doamne că ce sentiment ciudat este….. nu e așa?

Cred ca acest tip de vis este unul dintre cele mai frecvente din întreaga lume.

Visele în care ești gol pot avea mai multe interpretări, iar goliciunea din vis se poate manifesta în moduri diferite.

Nu sunt o expertă în  explicarea viselor, dar îmi place să citesc despre semnificația lor și m-am gândit sa împărtășesc cu tine.

Sunt mai multe cazuri in care ne visam goi. Poate ca in vis ne vedem pur si simplu de treburile noastre in ciuda goliciunii. Sau poate ca nu suntem conștienți de goliciunea noastră.

În alte cazuri, noi suntem conștienți de goliciunea noastră, dar nimeni altcineva nu pare să observe.

 

Aceste tipuri de vise sunt adesea manifestări ale temerilor visătorului

 

Adesea, visătorul are temeri care îl îngrijorează că ar putea fi descoperite.  Visele în care nimeni, în afară de visător, nu observă goliciunea sunt adesea indicii că temerile care îl preocupă pe visător sunt nefondate și că nimeni altcineva nu este preocupat de ele.

Pe de altă parte, visele în care visătorul devine brusc terifiat când își dă seama că este gol, indică adesea vulnerabilitate, teamă sau rușine.

În multe cazuri, visătorul ascunde un secret sau ascunde ceva de care se teme că va fi descoperit.

Goliciunea din vis indică o teamă că ceilalți oameni văd prin tine și îți vor descoperi secretele.

În vise, hainele pot reprezenta ascunderea și mascarea, așa că a fi dezbrăcat de haine poate însemna că ești lăsat fără apărare și expus.

Este posibil ca visul să încerce să-ți spună că tu crezi că ascunzi ceva, dar că toți ceilalți știu deja despre asta.  Aceasta este una dintre cele mai comune forme ale visului de acest gen.

Mai poate însemna teama de a fi prins cu garda jos.

De exemplu, mulți oameni visează că sunt brusc dezbrăcați la serviciu sau la școală.  De fapt, visul de a fi dezbrăcat brusc într-o sală de clasă înainte de a da un test este unul dintre cele mai studiate vise.

Acest tip de goliciune simbolizează, de obicei, teama de a nu fi nepregătit pentru o situație la școală sau la locul de muncă, cum ar fi un proiect important la serviciu sau un examen la școală.

De multe ori, aceste vise de goliciune la locul de muncă sau la școală coincid cu evenimente din viața reală.

De exemplu, este posibil să visezi că ești dezbrăcat la birou chiar înainte sa predai acel  proiect important sau înainte de a face acea prezentare.

Aceste tipuri de vise pot fi deosebit de frecvente în special în rândul celor care simt că nu sunt pregătiți pentru această provocare.

De asemenea, studenții care simt că nu au studiat suficient pentru vreun examen visează adesea că se află în sala de examen goi și expuși.

 

Există și situații când aceste tipuri de vise nu coincid cu evenimente reale

 

Mai degrabă pot fi pur și simplu manifestări ale unei temeri mai generalizate de a fi prins pe nepregătite sau de a nu fi pregătit pentru provocările vieții.

Mai sunt și vise de genul să fii dezbrăcat și să stai în fața unei mulțimi.

Deoarece goliciunea și vorbitul în public sunt două dintre cele mai comune temeri din lume, această combinație poate fi terifianta chiar și într-un vis.

A fi dezbrăcat în fața unei mulțimi poate simboliza teama de a fi expus, teama de a fi nepregătit sau teama că cei din jur știu lucruri despre tine pe care nu ți le spun.

Unul dintre cele mai rare tipuri de nuditate în vis este acela în care visătorul își dă seama că este gol, dar nu manifestă nicio teamă, rușine sau jenă.

Acest tip de vis  poate fi un simbol al libertății și al exuberanței necontrolate.  Poate indica faptul că visătorul nu are nimic de ascuns și este mândru de viața sa.   În acest caz, goliciunea din vis poate fi un lucru pozitiv – simbolizând deschiderea, onestitatea și un simț al vieții încrezător și lipsit de griji.

Îmi place să folosesc semnificația viselor pentru a observa unde am de lucru. Unde este nevoie să îmi duc atenția și poate că eu nici nu bag de seamă.

Tu obișnuiești  să  cauți semnificația viselor?

Ce știi tu despre acest tip de vis?

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Traducere »