Sunt oare perfect în imperfecțiunea mea?

Tu cum stai cu perfecțiunea? Accepți să faci greșeli? Ce părere ai tu despre tine? Ce îți spui tu ție? Cum te vezi?

Problema cu care ne confruntăm mulți dintre noi este că eșuăm în a recunoaște și în a exprima această perfecțiune, acest potențial.

Condiționările și programele noastre mentale ne determină să credem că ceva nou e nevoie să ne fie adăugat pentru ca noi să fim compleți. Când, de fapt, toate resursele necesare și de care vom avea vreodată nevoie există deja în interiorul nostru.

Majoritatea dintre noi nu am învățat niciodată cum să trăim dinspre conștientizarea perfecțiunii noastre, și de aceea ne judecăm pe noi înșine și pe ceilalți ca neavând suficient talent sau potențial.

Troward ne spune : Recunoașterea potențialului infinit pe care îl avem este măsura a ceea ce credem ca suntem capabili să realizam.

James Allen ne predă același principiu, el spune: Nu obținem ceea ce vrem în viață, obținem ceea ce credem că suntem.

John Maxwell îl predă astfel: Nu poți să dai ceea ce nu știi că ai.

Cred că toți marii profesori și mentori din istorie au încercat să predea acest principiu  și cred că este unul foarte important.

Aș vrea să te ajut să-l aduci în viața ta, în așa fel încât să te miști de la o înțelegere intelectuală a acestuia și să începi sa trăiești dintr-o cunoaștere care e mai adâncă și mai semnificativă pentru tine.

TU ESTI PERFECT!

Trebuie să îți spun , atunci când am încercat pentru prima dată să îmbrățișez asta ca pe o convingere am avut provocări pe mai multe niveluri.

Mai întâi, la nivel social, am crezut că era o atitudine cam arogantă…. știi ce zic?….  Eu sunt perfectă!

Bună, sunt Eugenia Hazazup și sunt perfectă!

……. înțelegi nu?

Toate condiționările si programările mele mentale spuneau: Nimeni nu este perfect! Stai liniștit, nimeni nu e perfect! Ai auzit vreodată înainte acest lucru în viața ta? Sunt convinsă ca toți am auzit asta și, probabil, toți am spus asta înainte!

Adevărul este că suntem perfecți….. rezultatele noastre câteodată nu sunt perfecte. Aceasta este o diferență importantă.

Pentru a sesiza profunzimea acestei diferențe este necesar să venim dintr-o conștientizare care ne permite să facem distincția dintre ființă si comportamentul acesteia, dintre ființă si rezultatele ei.

Eu credeam că sunt încrezută și arogantă dacă m-aș fi uitat la mine ca fiind perfectă … și am descoperit că nu e vorba de aroganță, este chiar o conștientizare sănătoasă.

…… atâta timp cât o țin în partea asta ”Sunt perfect așa cum sunt, doar că este nevoie să șlefuiesc acest lucru pentru a scoate la suprafață acel diamant”

Rădăcina este în însuși adevărul creației noastre. Lucrarea Creatorului  este perfectă, iar ființa noastră, viața noastră, este un rezultat al perfecțiunii acestei lucrări.

 

De fiecare dată când încercam să afirm: Eu sunt perfectă!, ca o convingere în mintea mea, era o parte din mine, mintea mea rațională, mintea mea condiționată, mintea mea programată, care respingea automat și imediat idea….. tu nu te uiți la tine și la viața ta, unde este perfecțiunea?

Aceasta parte a mintii noastre, EGO-ul judecător, piticul interior cum îl numesc eu, îmi amintea de toate momentele în care am gafat, de toate momentele în care am eșuat, de orice abatere, abuz sau exces care ar fi putut servi ca probă pentru faptul că nu eram perfectă, și că de fapt, eram departe de a fi perfectă.

Puteam chiar auzi mintea mea programată punând acea întrebare grea și dureroasă: Cine te crezi că ești?

Și știi ceva, nu am putut răspunde la această întrebare, în cea mai mare parte a vieții mele, pentru că, într-adevăr, nu aveam o deplină convingere a ceea ce eram….

Nu aveam conștientizarea ….nu intrasem în posesia acestor idei, nu îmi recunoscusem potențialul meu infinit sau convingerea că sunt capabilă să realizez ceea ce îmi doream în viață.

Atunci când această voce a judecații și a autocriticii pune o întrebare, trebuie să-i răspundem. A nu-i răspunde înseamnă a  face loc în spiritul nostru unei convingeri a îndoielii și unei convingeri a imperfecțiunii pe care nu îți dorești să le afirmi.

Trebuie să avem conștientizarea pentru a răspunde, și cel mai bun mod de a răspunde este cu adevărul.

Mă întrebi cine mă cred eu? Ei bine, dă-mi voie să-ti spun ….. nu doar MĂ consider, CI CRED că sunt creația lui Dzeu/Creatorului/Puterii Supreme în Univers și știu că EL creează perfect și abundent. Am fost creat perfect, mi s-au dat toate resursele și talentele pentru a realiza orice îmi doresc sau am nevoie pentru viața pe care vreau să o creez. Este nevoie doar să le conștientizez și să le șlefuiesc.

Acum, la început, s-ar putea să nu crezi asta pe deplin, nici eu nu am crezut, dar adu-ți aminte, convingerile noastre se bazează pe evaluarea noastră și pe conștientizarea lucrurilor și atunci când ne extindem conștientizarea și reevaluăm acele lucruri, convingerile și conștientizarea noastră se schimbă.

Experimentează: Repetă afirmația de mai sus de cel puțin 3 ori pe zi. Oprește-te, respiră profund, apoi repetă această afirmație, apoi revino la activitățile tale. Aștept să îmi spui cum funcționează pentru tine.

Te aștept în RESTART – maraton de 5 zile spre reprogramarea mentală și emoțională.

5 zile într-o călătorie spre tine CADOU de la mine.

Totul se desfășoară pe grupul privat aici

Deja suntem peste 700 de persoane care vom porni luni, 12 aprilie în această absolut minunată călătorie. Vei fi alături de noi?

Apasă pe acest link și hai alături de noi

https://www.facebook.com/groups/restartmaraton5zile

Traducere »