eugenia hazazup

Simbolistica Hexagonului – onoreaza spatiul in care traiesti

Simbolistica Hexagobului

Hexagonul are șase lături, numărul șase este un număr sacru pentru zeița Venus și simbolizează dragostea, comunicarea, echilibrarea și uniunea.

Hexagonul este in legătura cu numărul șase care semnifica manifestarea.

eugenia hazazupHexagonul umple frumos si intr-un mod unic întreg planul, astfel, asezând hexagoane pe fiecare latura se poate sa ne extindem la infinit. Rețeaua astfel formata seamănă cu o țesătura bine structurata, cu nivele întrepătrunse si strâns unificate. Hexagonul are legătura cu rețelele moleculare, cu celulele si cu formele de baza ale manifestării.

Structura moleculară, relația dintre molecule, respectă acest simbol.

Natura ne îndeamnă prin exemplu său,  să ne lăsăm pătrunși de energia purtată de acest simbol sacru. Orice clipă sub protecția divină a naturii din jurul nostru este o clipă de o deosebită contribuție pe toate planurile existenței noastre. Asa ca: Onorează spațiul în care te afli

Datorita echilibrării complexe pe care o realizează, hexagonul este foarte util in vindecare. Este un bun afrodiziac, deoarece unifica multe aspecte opuse, conferă erotismului valente sublime, unificând-l cu planul afectiv. Deoarece semnifica moleculele si celulele de baza ale organismului poate ajuta orice proces de vindecare.

Pentru mine, Hexagonul este fermitate, hotarare, siguranta. Eu il desenez ori de cate ori ma simnt in nesiguranta sau confuza. Simt ca ma incadreaza foarte bine. La fel si in atacurile de panica.

Invata cum sa desenezi Hexagonul, pentru a beneficia de beneficiile lui.

Zi plina de creatie iti doresc.

PS: Aici ai detalii despre curs : https://eugeniahazazup.com/floarea-vietii/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Traducere »