eugenia hazazup

Pomul Vietii … o hranire atat la nivel fizic, cat si spiritual

Pomul Vietii simbolizeaza aspectele de hranire a vietii, o hranire atat la nivel fizic, cat si spiritual.

Radacina este cea care sapa adanc in sufletul Pamantului. Copacul Vietii cuprinde pamantul cu radacinile sale si recunoaște solul ca fiindu-i mama, cea care da viată. In rădăcinile copacului Vietii si in ramurile acestuia sunt recunoscute originile – Mama Pamant si Tatal Soare. Este o recunoastere deplina a vietii, care il sustine, si a originii sale spirituale.

Copacul cosmic are toate elementele primordiale: aer, apa, foc, pamant.

Copacul vietii este un simbol des utilizat in arta, literatura, religie, pentru a ilustra conceptul interconectivitatii noastre cu eugenia hazazupUniversul. Copacul vietii este un simbol al conectarii noastre cu tot ceea ce ne inconjoara si ne reaminteste ca propria sanatate si fericire depinde foarte mult de sanatatea si fericirea altora.

Simbolul Pomul Vietii reprezintă un plan al ființei umane și este o reflectare a ceea ce se întâmplă în interior. Precum alegem să hrănim natura noastră interioară, așa vom sădi „semințele” unui viitor mai bun pentru noi înșine și lumea în care trăim, acționând cu iubire, înțelepciune, respect, compasiune, încredere, armonie, echilibru, entuziasm, veselie.

Copacul este un simbol al stabilitatii si fortei cu care infrunta orice furtuna. Acesta este rezultatul anilor de crestere lenta, rabdatoare de la un copacel vulnerabil la unul puternic si robust. Ramurile, sunt de asemenea, un simbol al puterii: ele tin fructele si chiar daca se rup, cresc inapoi. Aceasta reprezinta rezistenta existentei noastre.

Un copac isi poate pierde frunzele in vremuri neprielnice insa revine la viata infrunzind din nou si din nou. Ca atare, pomul vieții simbolizează renașterea și trecerea prin vremurile grele. Un nou inceput.

Semințele dintr-un copac simbolizează o linie ancestrală și multiplicarea acelei linii cu timpul. Fiecare arbore este un produs al unei seminte. Acestea reprezintă fertilitatea și vitalitatea.

Te astept alaturi de noi sa desenam impreuna si sa descoperim beneficiile acestui simbol.

PS: Poti gasi mai multe detalii despre Floarea Vietii aici:

https://eugeniahazazup.com/floarea-vietii/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Traducere »