5 tehnici de mișcare Mindfulness pentru a-ți ridica energia corpului

Simți că ești cu energia la pământ și că nu faci față provocărilor din timpul zilei?
Sau poate că starea ta emoțională este destul de fragilă? Oferă-ți 15 minute zilnic făcând aceste exerciții și vei vedea diferența.

Zile
Ore
Minute
Secunde

Curs Online: 5 tehnici de mișcare Mindfulness

Ți s-a întâmplat vreodată, în ciuda faptului că dormi suficient, să te simți obosit dimineața? 

Mie mi s-a întâmplat de multe ori. Și am început să caut cauza care stă la baza nivelului scăzut de energie. Iar în ziua de azi, la tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru, nu este deloc greu să găsești cauzele, nu?

Toți suntem ocupați cu activități de rutină, pe care le desfășurăm pe parcursul unei zile și rareori mai avem timp liber pentru a face exerciții în aer liber, hobby-uri sau sporturi. Nu mai vorbim de o meditație sau tehnici de mindfulness. Toate aceste preocupări pot epuiza pe oricine la sfârșitul unei zile.

Dacă te simtiti obosit, fără a face efort fizic excesiv și în ciuda faptului că te odihnești suficient, atunci ai motive de îngrijorare. Viața modernă este destul de accelerată și agitată, încât mulți dintre noi nu avem timp să ne gandim la sănătatea noastră, înainte de a se manifesta în corp.

Stresul, termenele limită, grijile, fuga zilnică, așteptările celorlalți, obiectivele care nu se mai împlinesc… toate acestea ne deconectează de la esența noastră, de la starea de armonie a corpului, de la puritatea emoțiilor și a gândurilor frumoase, de la starea de bine cu noi înșine și de la relațiile armonioase care ne leagă de cei dragi. 

Probabil că ai auzit și tu că primele 20 de minute din momentul în care te trezești sunt cele mai importante. În funcție de cum îți petreci aceste prime 20 de minute, îți afectează în foarte mare parte ziua. Bun, deci știm acest lucru și multe altele. Dar oare și ținem cont de acest ”știu”? Oare chiar aplicăm acest lucru? Stai puțin și gândește-te chiar acum:  Tu cum îți începi ziua?

Eu îți recomand aceste exerciții de energizare, care pe mine m-au ajutat și mă ajută foarte mult, iar acum, le poți face și tu, la tine acasă.

Accelerează procesul în care ești chiar acum

”Am dormit buștean și totuși sunt obosită.”

”Eu fac tot ce mi s-a spus și totuși nu văd rezultatele.”

”Ce să fac să văd efectele mai repede?”

”Nu reușesc să stau focusată.”

”Nu am inspirație.”

”Mă enervez din orice.”

”Fac ce fac și îmi pierd entuziasmul.”

Erau doar câteva lucruri pe care mi le spuneam.

Eugenia Hazazup

Îmi aduc aminte cât de grele erau diminețile sau uneori mă trezeam cu foarte multă energie și nu ajungeam cu acea energie nici măcar până în jurul prânzului. Aveam acea senzație că orice fac nu are efect. Nu înțelegeam cum funcționează toate aceste lucruri și nu reușeam să ies din acest cer vicios. Și crede-mă că acest lucru este cel mai frustrant lucru care i  se poate întâmpla unei persoane căreia îi place să fie mereu în acțiune. Eram într-o luptă permanentă eu cu mine și nu reușeam să ies câștigătoare sub nici o formă. 

Studiile arată că, una dintre cele mai frecvente plângeri legate de sănătate se referă la lipsa de energie, fapt ce conferă o stare de oboseală permanentă. Senzația de oboseală este un semnal normal și natural care va spune că este timpul să dormi, iar odihna de noapte poate fi tot ceea ce este necesar pentru ameliorarea stării de oboseală care s-a acumulat. 

O stare cronică de oboseală este un semn că organismul nu mai funcționează eficient, putând fi cauzată de o serie de factori (fizici, psihologici, emotionali). Având în vedere că energia este o funcție celulară dependentă de vitaminele și mineralele pe care le consumi în fiecare zi, nivelurile scăzute ale energiei indică de obicei un dezechilibru celular.

Atunci când celulele primesc energia de care au nevoie, te  simți energizat. Dacă celulele sunt nevoite să se forțeze ca să producă energie, ele se pot deteriora sau muri. 

Vrei să înveți în pași simpli cum să iei controlul asupra energiei corpului tău?

Dacă îți dorești

Pasul 1

Te înscrii în programul online

Pasul 2

Faci zilnic cele 5 exerciții

Pasul 3

Preiei controlul energetic și îți accelerezi procesul.

Fă alegerea potrivită ție

 167 RON

Ce spun participanții?

Cine hotărăște cum îți va fi ziua?

Corpul tău este într-un continuu proces de vindecare.

Poți să iei antibiotice ca să lupți cu infecțiile, să te îndopi cu tot felul de calmante, pentru a diminua sau elimina durerea, și asta este în regulă, dar toate acestea nu merg să vindece cauza care a produs acele dezechilibre. Este ca atunci când te apuci să faci curat și când dai cu mătura, bagi totul sub preș. Mizeria este încă acolo, nu se mai vede, dar ea este acolo. Medicamentele calmează durerea,  tratează boala respectivă, dar nu tratează cauza boli. Ai nevoie să combini tratamentulcorpului fizic cu cel emoțional. Dacă noi nu tratăm cauza bolii, ea va reapărea din nou și din nou din ce în ce mai puternică. 

Și poate că spui ”bine bine, dar eu nu sunt bolnav”. Vin și îți spun că poți face toate aceste exerciții pentru a preveni aceste dezechilibre.

Vindecarea, după cum știm, este strâns legată de emoțiile noastre și de energia corpului. Cu cât ne conștientizăm mai mult emoțiile, cu atât putem merge să lucrăm exact pe cauză. Cu cât ne ridicăm mai mult energia corpului, cu atât vindecarea este mai rapidă. iar dacă faci aceste exerciții preventiv, corpul tău va fi mult mai puternic în cazul în care apare o provocare.

Cum fi dacă ai putea controla în mod conștient ceea ce se presupune că este un proces de autovindecare ce scapă conștientului?

Cum ar fi dacă ai putea învăța să stăpânești cel mai important element al procesului, energia  folosită de corp pentru a se repara singur?

Cum fi dacă ai putea învăța să-ți sporești și să-ți direcționezi energia  pentru a avea o mai bună stare generală și pentru a scăpa de anumite probleme de sănătate?

5 tehnici de mișcare Mindfulness

Pentru a accelera procesul vindecării tale emoționale, pentru a preveni dezechilibrele energetice și pentru a reuși să-ți ridici energia corpului tău, am pregătit pentru tine 5 exerciții de mișcare în totală prezența a momentului aici și acum, care îți va răpi  aproximativ 15 minute pe zi. 

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în acest program, să-ți dedici  15 minute pe zi pentru a face exercițiile și să îți dai voi să experimentezi tot ceea ce se poate întâmpla mai frumos în corpul tău.

În plus, primești 5 lecții audio în care vom atinge subiecte ca:

Prana

Fluxul energiei vitale sau forța de viață. Această putere creatoare originală curge constant în jurul nostru și în interiorul nostru. În corpul energetic, se spune că prana curge prin canalele de energie cunoscute sub numele de nadis. Respirația este considerată a fi cea mai subtilă formă de prana din corpurile noastre. Înțelegând prana, vei ști cum să îți hrănești mai eficient corpul energetic.

Chakra

Chakrele sunt cunoscute sub diverse denumiri, inclusiv centre pranice, centre psihice, centre psiho-energetice și centre cerebrospinale. Chakrele pot și văzute ca un instrument pentru înțelegerea diferitelor niveluri ale ființei umane, de la brut la subtil și pentru dezvoltarea conștientizării. Deblocând cele 7 chakre, vei debloca 7 canale faorte importante din viața ta: încrederea, creativitatea, înțelepciunea, iubirea, comunicarea, conștientizarea și spiritualitatea.

Respirația

Respiratia corecta este o cale spre eliminarea multor probleme din viata ta. Respiraţia normală este însă doar respiraţie „suficientă”. Nu este nici cel mai bun, nici cel mai sănătos mod de a respira. Chiar dacă respiraţia normală este suficientă pentru generarea unei cantităţi suficiente de energie menită să susţină viaţa de zi cu zi, ea nu este suficientă pentru a genera cantitatea şi calitatea pranei necesare unor schimbări radical ale stării de sănătate. De aceea trebuie să înveţi respiraţia pranică unul din pasii spre autovindecare. Respiraţia pranică poate fi învăţată în câteva minute. O poţi stăpâni în câteva zile şi îi poţi simţi rezultatele benefice aproape imediat.

Meridianele

Cele 12 meridiane principale formeaza un complex de trasee si circuite energetice, in conexiune cu organele interne (inima, plamani, rinichi, ficat, splina, intestin subtire, intestin gros, vezica urinara, vezica biliara, stomac, pericard) si trei focare – care grupeaza toate organele interne, impartite pe 3 portiuni: inferior, mijlociu si superior. Meridianele corpului guverneaza starea noastra de sanatate. Atunci cand prin cele 12 meridiane energia curge liber si este intr-o cantitate suficienta organismul se mentine in paramentrii optimi de functionare si este prevenita aparitia bolilor si a dezechilibrelor.

Aura

Aura este un câmp energetic care radiază din şi în jurul tuturor fiinţelor vii. Oamenii de stiinţă, psihologii şi consilierii spirituali, toţi au perceput Aura în diverse feluri. Acţiunile, gândurile şi emoţiile sunt toate prezente în Aura. Cu cât devenim mai conştienti de propria Aură, cu atat putem să învaţam mai multe despre noi şi să evoluam aşa, cum nici măcar n-am visat. Aura ta este limita energetică din jurul tău care definește spațiul tău personal. Observă cât de bine te simți atunci cand te afli in preajma unui copac sau pe malul unei ape. Locurile naturale sunt pline de energii vindecătoare care te pot echilibra la nivel energetic, auric. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care ne simțim atat de bine atunci când ne aflăm în natură!

Vei face parte dintr-o comunitate faină ca și tine, în care vei fi ghidat pentru a avea cele mai bune beneficii pentru tine.

Totul este pe înțelesul tău, într-un mod plăcut și simplu. Ai acces la curs pe viața. Îl poți parcurge în ritmul tău, iar eu sunt alături de tine în aceasta calatorie.

Dacă nu ești mulțumit în termen de 14 zile de la achitarea cursului, primești banii înapoi fără să oferi un motiv anume
Dacă nu ești mulțumit în termen de 14 zile de la achitarea cursului, primești banii înapoi fără să oferi un motiv anume

Misiunea mea este aceea de a aduce liniștea și echilibrul emoțional în viața ta, într-o lume a vitezei. Iar aceste exerciții îți vor accelera acest proces.

Ce vei învăța mai exact?

Ce conține mai exact?

5 tehnici ghidate

Sunt mișcări de Mindfulness. Le poate face oricine, nu este nevoie de nici un fel de experiență.

5 lectii audio despre:
prana, chakre, meridiane, respirație și aura.

Astfel vei afla cum funcționează mai exact corpul nostru subtil și energetic astfel vei știi ce să faci pentru a te proteja de energiile negative din jurul nostru.

Acces pe viața la toate resursele!

Pentru că știu ce înseamnă să fii ocupat. Ai acces la acest curs pe viață, pe o platformă cu acces pe bază de parolă, pe care o poți accesa de oriunde, de oricâte ori îți dorești.

Sunt 3 posibilități

1

Nu faci nimic, rămâi acolo unde ești și probabil că va fi la fel și peste un an sau poate și mai rău

2

Faci totul singur și probabil că va fi mai ieftin, dar vei plăti cu timpul (ceea ce mie mi se pare cel mai scump)

3

Te înscrii chiar acum, astfel vei avea beneficii imediate și în plus nu vei fi singur. Indiferent de provocările pe care le ai pe drum, eu și o întreagă comunitate suntem alături de tine

Pasul 1

Te înscrii în programul online

Pasul 2

Faci zilnic cele 5 exerciții

Pasul 3

Preiei controlul energetic și îți accelerezi procesul

Și cum ar fi, să fii stăpânul energie tale corporale?

167 RON

Traducere »