OFERTĂ FULGER De Crăciun!

Pachet de programe cu 80% reducere
Ofertă disponibilă 21.12 - 31.12.2022

1) Armonia dintre minte, trup & suflet

Preia controlul asupra gândurilor și durerilor tale, prin tehnici terapeutice și meditații dovedite. Îți recâștigi echilibrul emoțional si mental. Acest program te învață pași simpli pentru a lua controlul asupra gândurilor tale, pentru a începe să fii eficient, nu doar ocupat și a reuși să duci la îndeplinire ceea ce îți propui zilnic. Te va ajuta, de asemenea, să faci primii pași înspre eliberarea de auto-critică și auto-învinovățire și a te bucura cu adevărat de viață.

2) Curs Floarea Vieții

Regăsește-te pe tine însuți desenând Floarea Vieții. Privit sau folosit ca suport energetic, Floarea Vieții are darul de a aduce armonie în viața celui care o desenează. De asemenea, desenarea acestui simbol te ajută să îți depășești fricile, îți îmbunătățește nivelul de conștientizare, îti aduce un sentiment minunat de apartenență, de bunăstare, îți conferă prosperitate și înțelegere, plus multe alte beneficii.

3) 5 tehnici de mișcare Mindfulness

Accelerează-ți vindecarea emoțională și ridică-ți energia corpului prin 5 exerciții simple de câte 15 minute, care se bazează mult pe respirația corectă. Prin exercițiile "Pase Magice" îți energizezi corpul, îți accelerezi procesul vindecării emoționale, începi să îți cunoști mai bine corpul, aduci ordine în gândurile tale, ieși din cercul vicios al oboselii cotidiene și îți împuternicești corpul să facă ce știe el mai bine.

Pachet de 3 programe complete

la 80% reducere

Este ușor să le arăți afecțiune celor dragi, nu? Mai ales de sărbători, când parcă plutește ceva magic în aer. Dar câți dintre noi fac acțiuni intenționate pentru a-și arăta iubirea lor înșiși?

Doar în momentul în care ajungi să te iubești pe tine însuți are loc magia în viața ta.

Este valabil și pentru toți cei dragi ție. Pentru a fi capabili să îți ofere iubirea lor pură necondiționată, ei vor trebui să învețe să se iubească mai întâi din tot sufletul pe ei înșiși.

Acum poți face acest dar unei persoane iubite. Arată-ți iubirea prin încurajarea de a se iubi sincer pe sine!

1) Armonia dintre minte, trup & suflet (valoare 675 ron)

Preia controlul acum

Îmi aduc aminte că  “nu am timp” era ca o mantră a mea. Nu reușeam să mă organizez. Eram într-o continuă mișcare, eram ocupată, dar nu eficientă. Normal că asta a atras și “dezordinea mentală”. În momentul în care îmi petreceam timpul cu familia, cu fetele mele, eram oriunde numai nu acolo prezentă.

Nu reușeam să mă deconectez de la stresul zilnic care deja mă presa. Deja lua controlul asupra mea. Normal că au apărut durerile. Durerile sunt emoții. Iar stresul era una din cauzele durerilor mele. 

Pași practici pentru armonia dintre minte, trup și suflet

Îmi doresc să fiu alături de tine, pas cu pas și să te ajut să faci din meditație un obicei zilnic. În acest scop, am pregătit pentru tine 15 meditații care durează între 2 și 15 minute. Sunt meditații active, dar și meditatii sezute (stând într-o poziție confortabilă ție).

10 Lecții audio

Abordăm subiecte ca:

 • Importanța respirației și cum să respirăm corect.
 • Instrumente de purificare și armonizare cu efect la nivel
  Mental – Corp – Spirit.
 • Importanța ordinii mentale și ce legatură are cu lucrurile tale și casa ta.
 • Ce este meditația și de ce să medităm.
 • Beneficiile meditației.
 • Beneficiile pe care le are meditația asupra minții noastre.
 • Cum sa creezi afirmațiile și apoi să le folosești în viața ta.
 • Iertarea, la care primește și caiet de lucru cu exerciții pentru a reuși să-i ierți pe cei din jur și mai ales pe tine.
 • Iubirea de sine, la care primești și caiet de lucru cu exerciții pentru a reuși să începi să te iubești.
 • Explicații despre diferite tehnici de meditație și cum să meditam.

Ce spun membrii programului Armonia dintre minte, trup & suflet.

2) Curs Floarea Vieții (Valoare 240 Ron)

Regăsirea de sine

FLOAREA VIEȚII este un simbol de geometrie sacră ce pornește de la îmbinarea a 19 cercuri perfect intersectate pe fondul unui hexagon, totul cuprins într-un alt cerc. I s-au atribuit adevărate efecte magice, de aceea este folosit pe amulete și talismane. Este un simbol ce apare din cele mai vechi timpuri în toate culturile și religiile umanității, fiind un simbol cu conotații spirituale profunde.

Privit sau folosit ca suport energetic, Floarea Vieții are darul de a aduce armonie în viața celui care o desenează, care poartă acest semn sub diverse forme sau care folosește forța acestui simbol prin aplicarea sa pe diverse obiecte ca: bijuterii, element de decor,  yantră sau suport de purificare și energizare a alimentelor, a apei, a hainelor, a obiectelor de lucru, a spațiului de locuit.

Simbolizează relația foarte complexă și vastă dintre toate elementele Universului, între spațiu și timp și între toate ființele de pe pământ. Este un simbol care emite energie pozitivă în jurul său, de aceea trebuie privit cât mai des, folosit în orice situație a vieții cotidiene, ca sursă de energie pură, ca o conexiune permanentă cu Universul la îndemâna oricui.

Desenezi Floarea Vieții

Desenând Floarea Vieții, o vei putea percepe într-o cu totul altă perspectivă. Vei putea simți mult mai puternică energia manifestată de acest simbol. Poți folosi desenele personale cu acest simbol pentru a face diverse experimente, pentru a transforma energiile de care consideri că nu ai nevoie. Poți încerca să vezi efectele Florii Vieții desenate de tine în comparație cu simbolul printat.

Înțelegând simbolul Floarea Vieții, asta ne ajută să știm cum funcționează Universul. Acest simbol poate fi folosit ca instrument de conectare în timpul meditației și, de asemenea, ca obiect de putere la care să te raportezi zilnic. El este un element care ne amintește în permanență că suntem conectați unii cu ceilalți, că suntem conectați cu întreg Universul.

Acest simbol este o sursă inepuizabilă de întelepciune care deține, ascunse în codurile sale, întreaga istorie cosmică și conștiința umană.

Ce primești concret
 • 6 lecții audio în care vom discuta despre istoria Florii Vieții, beneficiile și cum să o folosim în viața noastră pentru a beneficia la maxim de beneficiile ei terapeutice
 • 6 clipuri video în care înveți pas cu pas cum să desenezi: Floarea Vieții, Arborele Vieții, Steaua lui David, Hexagonul, Yin și Yang și Floarea Vieții completă.
 • Meditații ghidate, la fiecare sfârșit de lecție, pe care să le aplici oricând și oriunde simți tu nevoia. 

Ce spun membrii programului Floarea Vieții.

3) 5 Tehnici De Mișcare Mindfulness (Valoare 167 Ron)

Îți accelerezi vindecarea emoțională

Ți s-a întâmplat vreodată, în ciuda faptului că dormi suficient, să te simți obosit dimineața? Mie mi s-a întâmplat de multe ori. În aceste momente, ar trebui să afli care este motivul care stă la baza nivelurilor scăzute de energie.

Copiii, adolescenții și adulții sunt ocupați cu activități de rutină, pe care le desfășoară pe parcursul unei zile și rareori mai au timp liber pentru a face exerciții în aer liber, hobby-uri sau sporturi. Toate aceste preocupări pot epuiza pe oricine la sfârșitul unei zile.

Dacă te simți obosit, fără a face efort fizic excesiv și în ciuda faptului că te odihnești suficient, atunci ai motive de îngrijorare. Viața modernă este destul de accelerată și agitată, încât mulți dintre noi nu avem timp să ne gândim la sănătatea noastră, înainte de a se manifesta în corp.

Stresul, termenele limită, grijile, fuga zilnică, așteptările celorlalți, obiectivele care nu se mai împlinesc… toate acestea ne deconectează de la esența noastră, de la starea de armonie a corpului, de la puritatea emoțiilor și a gândurilor frumoase, de la starea de bine cu noi înșine și de la relațiile armonioase care ne leagă de cei dragi. 

Știm cât de important este cum ne începem ziua. Dar oare și ținem cont de acest ”știu”?

Primele 20 de minute imediat după ce te trezești îți vor coordona în mare parte ziua.

Tu cum îți începi ziua?

Eu îți recomand aceste exerciții de energizare, care pe mine m-au ajutat și mă ajută foarte mult, iar acum, le poți face și tu, la tine acasă.

5 exerciții practice de câte 15 minute

Pentru a accelera procesul vindecării tale emoționale și pentru a reuși să-ți ridici energia corpului tău, am pregătit pentru tine 5 exerciții care durează aproximativ 15 minute

Sunt exerciții care se bazează mult pe respirație.

Tot ce trebuie să faci este să profiți de oferta de Valentine’s day, să accesezi programul “Pase Magice” și să-ți dedici 15 minute pe zi pentru a face exercițiile.

Ofertă de Crăciun

Ofertă fulger până sâmbătă, 31 decembrie, la 23:59
RON1082
RON 227
 • Toate cele 3 programe (Armonia dintre minte, trup și suflet, Floarea Vieții și 5 Tehnici De Mișcare Mindfulness) cu 80% reducere
Traducere »