eugenia hazazup

O terapie atât de simplă și totuși atât de puternică

Este o terapie atât de simplă și totuși atât de puternică: Floarea Vieții.

Despre ce este vorba?

Floarea Vieții este un simbol de Geometrie Sacră cu o forță magică și cu o încărcătură energetică deosebită, care întărește câmpul auric și ne protejează de energiile negative și stres, îmbunătățind fluxul energiei în corp și prevenind îmbolnăvirea.

Atunci când sunt purtatedesenate sau observate în timpul meditației, modelele de geometrie sacră transmit un sentiment de unitateechilibru și înțelegere.

Această proprietate poate fi pusă pe seama faptului că aceste forme au acumulat mari cantități de energie și cunoaștere de-a Eugenia hazazuplungul veacurilor și, de asemenea, pe seama perfectei armonii vizuale a șabloanelor în sine.

Simbol de vibrație superioară care ne armonizează forul interior, ne aduce liniște și pace, ne pune în echilibru, stimulează în noi idei creatoare, capabile să se orienteze spre un țel constructiv.

Floarea Vieții, prin energia puternică a forței vieții pe care o emană, generează o stare specială de fericire, echilibru, armonie, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici și mai încrezători în noi înșine. Asta se întâmplă prin purtarea acestui simbol, dar mai ales prin desenarea lui.

Albert Einstein ne spunea „Sunt două feluri de a-ți trăi viața: Unul – de a crede că nu există miracole. Altul – de a crede că totul este un MIRACOL”

Suntem construiți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, ceea ce ne face și pe noi creatori, deținem puterea, privilegiul și forța de a crea! Depinde doar de noi ce construim. Putem crea tot ceea ce ne dorim, tot ceea ce gândim cu inima și simțim cu sufletul!

Drunvalo Melchizedek spunea :

„Trăiți și creați din energia iubirii, din Micul Spațiu al inimii, de acolo de unde este sursa întregii Creații”

Floarea Vieții, pe mine, m-a ajutat și mă ajută în continuare în drumul meu. Mă ajută să îmi aduc liniștea în minte și în corp. În momentele mele de agitație, mă opresc și desenez, mă conectez cu vibrația ei. Floarea Vieții este simbolul care m-a învățat să ajung în universul infinit al inimii, acolo unde totul e posibil. Acolo unde dacă vrei poți, dacă îți dorești primești și dacă visezi materializezi. Am învățat să îmi spun mie STOP și să mă conectez cu mine și energia Universală.

Mi-a scos în cale oameni magnifici și experiențe frumoase. Mă ajutat să înțeleg și mai bine că pot schimba lumea în bine atât timp cât eu sunt bine. Cât eu trăiesc în armonie, tot ceea ce respiră în jurul meu se echilibrează în armonie.

Floarea Vieții este simbolul la care mă duc, ori de câte ori sunt confuză. Pe mine m-a ajutat să-mi dau voie să fiu din nou copil. Mă ajută să fiu mai creativă.

O folosesc mult și în meditații, de aceea în curs, după fiecare desen, urmează o meditație.

Am folosit-o și în lucrul cu afirmațiile. O desenăm, în timp ce-mi spuneam anumite afirmații.

Eu o folosesc mereu și când simt că nu am energie delocsau când am prea multă și nu mă pot concentra.

Stresul, grijile, fuga zilnică, neliniștea, lipsa creativității, anxietatea, depresia, frica… toate acestea ne deconectează de la esența noastră, de la starea de armonie a corpului, de la puritatea emoțiilor și a gândurilor frumoase, de la starea de bine cu noi înșine și de la relațiile armonioase care ne leagă de cei dragi.

Desenând Floarea Vieții, reușim să trecem peste aceste provocări și să fim din nou în echilibru.

Acum, cum să reușești să desenezi acest simbol?

EugeniaAm pus cap la cap un mic curs de 6 lecții, fiecare lecție fiind formată din 3 părți :

  • În prima parte, vorbim despre proveniență simbolurilor, beneficiile pe care le avem desenându-le și cum să le folosim în viață noastră;
  • A două parte este parte practică, în care te învăț cum să desenezi aceste simboluri;
  • Cea de a treia parte a lecție este meditația. ( după fiecare lecție, ai și o meditație)

Vom aborda Floarea Vieții, Yin&Yang, Steaua lui David, Hexagonul și Arborele Vieții.

În următoarele articole am să revin cu detalii despre fiecare simbol.

Pentru toate detaliile despre curs apasă aici

Pe scurt Floarea Vieții este o terapie pe care o poți face la tine acasă.

Totul e trăire, totul e magie, totul e în INIMA TA! Crede în visele tale, înconjoară-te de magie și de simboluri care să te susțină și dăți voie ca realitatea să te poarte în tărâmurile ei cele mai frumoase!

Caracterizată în doar trei cuvinte, pentru mine, Floarea Vieții ar fi: Imaginează-ți, Dorește-ți și Crede!

Te îmbrățișez și te aștept în cursul Floarea Vieții. 

Dacă ești deja în acest curs alături de mine, te rog să lași un comentariu cu experiență ta.

2 thoughts on “O terapie atât de simplă și totuși atât de puternică”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Traducere »