eugenia hazazup

”Nu știu cum….. deci nu fac”.

”Nu știu cum….. deci nu fac

 

In această capcană, știi că îți dorești să te dezvolți, ca vrei să crești, că vrei să mergi pe alt drum, dar nu știi cum să o faci, mai ales dacă cei din jurul tău nici ei nu fac acest lucru. Deci ei nu îți pot fi modele în direcția în care tu vrei să te dezvolți și nici nu te gândești să cauți un model în altă parte.

Așa că dacă nimeni din jur nu are un plan de dezvoltare personală, spirituală sau de perfecționare, este destul de dificil ca tu să știi să faci acest lucru, fiind la început de drum. Poate că le ceri părerea și uneori le-o urmezi, sau poate că ai impresia că va trebui să inventezi tu roata – și o inventezi lovindu-te cu capul de pragul de sus.

Loretta Staples, designer, artist și consultant, afirmă :

«Dacă știi exact ceea ce vrei, cei din jur îți vor răspunde cu acuratețe »

Îmi aduc aminte când am pornit pe drumul dezvoltării personale și spirituale, nu știam exact ce îmi doresc, dar simțeam că ceva nu este în regulă. Că îmi doresc mai mult. Îmi doream să aflu dacă asta mă poate ajuta să mă vindec. Nu doar de boala pe care o aveam dar și de

gândurile care mă dominau. Îmi doream să descopăr o lume frumoasă, dar nu știam exact ce….

Îmi aduc aminte ce haos era în mintea și acțiunile mele în aceasta direcție. Îmi doream să aflu cât mai multe într-un timp foarte scurt. Citeam și făceam tot felul de cursuri, eram ca un burete care nu se umplea niciodată.

Eram la nivelul ”da da știu asta, dar cum fac să mă vindec”.

În momentul în care am început să aplic, câte o idee din ceea ce aflam; în momentul în care am intrat într-un mediu în care erau oameni care făceau același lucru; în momentul în care m-am oprit și am stabilit primul meu obiectiv, când am stabilit exact ce doresc să dezvolt, mi-am făcut un plan, pe care l-am respectat, așa în ritmul meu, să fiu perseverentă în a aplica ceea ce descopeream, ce să vezi…….. magie.

Această decizie, decizia de a mă dezvolta pe plan personal, a avut cel mai mare impact în viața mea și încă are.

Lecțiile de care am avut și am parte, sunt exact ceea ce eu aveam nevoie și încă am.

Dezvoltarea este un proces, nu un eveniment.

 

Mi-a deschis ușa către mine, către potențialul meu. Oportunitățile au început să apară de pretutindeni, orizontul a început și el să se lărgească, am început să realizez lucruri la care îmi era teama să mă gândesc. Mi-am recăpătat încrederea în mine, mi-am înfruntat multe eugenia hazazupdin fricile mele.

De aceea, scopul meu acum este să creez o comunitate în care să avem parte de un asemenea mediu.

Deci pentru a începe să știi cum, este nevoie în primul rând să începi.

Începe cu ceea ce ai, de unde ești, așa cum știi și vei vedea transformările din viața ta.

Ai încredere în tine, investește în tine și înconjoară-te de persoane care te pot îndruma în direcția dorită de tine.

Lasă-mi un comentariu la acest articol și spune-mi dacă și tu ești în această situație.

6 thoughts on “”Nu știu cum….. deci nu fac”.”

 1. Daaa,lucrez cu mine,doresc Magie,aleg iubirea,bucuria,ganduri pozitive,curajul pentru a elimina fricile.Am observat că surmenajul psihic care se practica la orice joob in Romania, imi produce din cand in cand scaderea vibratiei energetice si iar m-apuca fricile dar lucrand tot mai mult si mai intens doresc sa ma bucur de viata care este un dar divin!

 2. Da, sunt de multe ori in această situație. Uneori rezolv lucruri pentru alte persoane dar pe mine ma marginalizez si cred ca nu sunt suficient de buna sau nu merit anumite lucruri. Am anumite frici si temeri care ma împiedică de multe ori sa ma bucur de lucrurile mărunte . Imi doresc sa las trecutul in urma, sa iert, sa ma iert si sa ma pot bucura de oamenii dragi . Multumesc pentru lucrurile minunate pe care le faci.🙏🙋‍♀️🌻🌼🌱

 3. Da și eu sunt în situația asta de nenumărate ori…. deși am câteva realizări nu știu ma bucur de ele, nu găsesc liniște tr sa ma leg întotdeauna de cineva iar când rămân singura ma blochez. 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

 4. Buna dimineata, fetelor! 🙂 Tot inspre calea dezvoltarii personale (in primul rand), m-ar interesa un curs acreditat international de life coach. Nu cunosc pe nimeni din domeniu, asadar sunt exact in punctul de ‘nu stiu cum… dar vreau’.
  Presupune un efort financiar, fara siguranta a ce va urma dupa..
  Daca aveti sugestii, recomandari, cunoasteti mai multe sau chiar profesati in domeniu, astept , cu drag. Sa aveti o zi cu soare-n suflet, Georgiana

 5. Sunt in faza in care stiu ca trebuie sa ma schimb, sa ma dezvolt si vreau totul dintr-o data si nu reusesc sa absorb nimic.
  Ma bag in tot felul de chestii, de webinarii gratuite, de cursuri platite pentru dezvoltare, fel si fel de grupuri pe facebook.
  Acum sunt la un moment de epuizare, simt ca ma sufoc si ca nu fac fata.
  Dar sunt sigura 100% ca in momentul in care am sa stiu cum sa gestionez ceea ce fac, voi avea acea liniste si siguranta de care am nevoie, si voi sti care este drumul si scopul meu 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Traducere »