FV5 Prezentare Arborele Vietii

Mâine vei pierde cadoul tău de 150 lei.

Mâine vei pierde cadoul tău de 120 lei…

Alege chiar acum să te înscrii în cursul online Floarea Vieții, ai detaliile aici despre curs, la care ai o reducere de 120 lei, folosind codul de cupon FLOAREAVIETII120 ?

…. deci tu plătești jumătate și eu jumătate 💗

Pomul Vietii simbolizeaza aspectele de hranire a vietii, o hranire atat la nivel fizic, cat si spiritual.

Radacina este cea care sapa adanc in sufletul Pamantului. Copacul Vietii cuprinde pamantul cu radacinile sale si recunoaște solul ca fiindu-i mama, cea care da viată. In rădăcinile copacului Vietii si in ramurile acestuia sunt recunoscute originile – Mama Pamant si Tatal Soare. Este o recunoastere deplina a vietii, care il sustine, si a originii sale spirituale.

Copacul cosmic are toate elementele primordiale: aer, apa, foc, pamant.

Copacul vietii este un simbol des utilizat in arta, literatura, religie, pentru a ilustra conceptul interconectivitatii noastre cu Universul. Copacul vietii este un simbol al conectarii noastre cu tot ceea ce ne inconjoara si ne reaminteste ca propria sanatate si fericire depinde foarte mult de sanatatea si fericirea altora.

Simbolul Pomul Vietii reprezintă un plan al ființei umane și este o reflectare a ceea ce se întâmplă în interior. Precum alegem să hrănim natura noastră interioară, așa vom sădi „semințele” unui viitor mai bun pentru noi înșine și lumea în care trăim, acționând cu iubire, înțelepciune, respect, compasiune, încredere, armonie, echilibru, entuziasm, veselie.

eugenia hazazupCopacul este un simbol al stabilitatii si fortei cu care infrunta orice furtuna. Acesta este rezultatul anilor de crestere lenta, rabdatoare de la un copacel vulnerabil la unul puternic si robust. Ramurile, sunt de asemenea, un simbol al puterii: ele tin fructele si chiar daca se rup, cresc inapoi. Aceasta reprezinta rezistenta existentei noastre.

Un copac isi poate pierde frunzele in vremuri neprielnice insa revine la viata infrunzind din nou si din nou. Ca atare, pomul vieții simbolizează renașterea și trecerea prin vremurile grele. Un nou inceput.

Semințele dintr-un copac simbolizează o linie ancestrală și multiplicarea acelei linii cu timpul. Fiecare arbore este un produs al unei seminte. Acestea reprezintă fertilitatea și vitalitatea.

De ce să înveți să desenezi Floarea Vieții?

  • Pentru a reuși să te conectezi cu sinele superior.
  • Te ajută să-ți depășești fricile.
  • Îți îmbunătățește nivelul de conștientizare.
  • Îți deschide calea spre iluminare prin dezvăluirea armoniei în tot ceea ce exista.
  • Poate fi folosit ca instrument de conectare în timpul meditației și, de asemenea, ca obiect de putere la care să te raportezi zilnic.
  • Te ajută să întâlnești oamenii potriviți.
  • Te ajută să depășești atacurile de panică.
  • Îți aduce un sentiment minunat de apartenența, de bunăstare.
  • Îți conferă armonie, prosperitate și înțelegere.
  • Simbolul Floarea Vieții te protejează, de asemenea, de radiațiile telefoanelor și a altor aparate electrice, dar și de energiile negative ce vin spre ține din partea celorlalți.

Sper că în aceste mail-uri ți-am oferit destule motive pentru a face pasul de a investi în această terapie, atât de puternică și de benefică sănătății tale.

Fă alegerea benefică ție și corpului tău. Apasă aici sau butonul de mai jos și permite-mi să fiu alături de tine în această călătorie. Mâine se termină ….. vei pierde cadoul de 150lei?

Poți folosi acest cod când ajungi în faza de plată a cursului.

Primești acces instant la curs și ai acces pe viață. Deci îl poți face oricând, oriunde și ori de câte ori îți dorești tu.

Dacă încă nu te-ai convins, te încurajez să intri pe grupul Dincolo de gânduri și să dai căutare ”floarea vieții” și vei vedea postările persoanelor care fac parte deja din acest curs și care beneficiază de toate transformările care vin către ei datorită acestui curs.

Te îmbrățișez și stai aproape … vin lucruri super faine 💗

Floarea Vietii

Traducere »