FV4 Prezentare Hexagon

Azi, asa cum am promis, revin cu detalii despre Hexagon.

Hexagonul are șase lături, numărul șase este un număr sacru pentru zeița Venus și simbolizează dragostea, comunicarea, echilibrarea și uniunea.

Hexagonul este in legătura cu numărul șase care semnifica manifestarea.

Hexagonul umple frumos si intr-un mod unic întreg planul, astfel, asezând hexagoane pe fiecare latura se poate sa ne extindem la infinit. Rețeaua astfel formata seamănă cu o țesătura bine structurata, cu nivele întrepătrunse si strâns unificate. Hexagonul are legătura cu rețelele moleculare, cu celulele si cu formele de baza ale manifestării.

Structura moleculară, relația dintre molecule, respectă acest simbol.

Natura ne îndeamnă prin exemplu său,  să ne lăsăm pătrunși de energia purtată de acest simbol sacru. Orice clipă sub protecția divină a naturii din jurul nostru este o clipă de o deosebită contribuție pe toate planurile existenței noastre. Asa ca: Onorează spațiul în care te afli

Datorita echilibrării complexe pe care o realizează, hexagonul este foarte util in vindecare. Este un bun afrodiziac, deoarece unifica multe aspecte opuse, conferă erotismului valente sublime, unificând-l cu planul afectiv. Deoarece semnifica moleculele si celuleleeugenia hazazup de baza ale organismului poate ajuta orice proces de vindecare.

Pentru mine, Hexagonul este fermitate, hotarare, siguranta. Eu il desenez ori de cate ori ma simnt in nesiguranta sau confuza. Simt ca ma incadreaza foarte bine. La fel si in atacurile de panica.

  • “Nu știu care îmi este scopul”
  • “Sunt confuz”
  • “Nu am timp de nimic”
  • “Nu am energie”
  • “Nu știu să mai rad”
  • “Nu am inspirație, îmi lipsește creativitatea”
  • “Am atacuri de panică”
  • “Durerile nu-mi dau pace”

Dacă și tu te regăsești măcar în una din afirmațiile de mai sus, sau poate că poți tu continuă această listă cu multe altele de acest gen, este momentul să-ți dai mai multă atenție ție și una din metode este desenând Floarea Vieții.

Află unde te duce drumul vieții și mai presus de toate cine ești tu. Viața este curgătoare și tu faci parte din această curgere. Dacă cunoști semnificația spirituală a Florii Vieții, ceea ce vom face în acest curs online, atunci aceasta îți poate aduce inspirație divină.

Este o metodă simplă și în același timp puternică, ce te va scoate din cercul vicios în care ești acum.

Regăsește-te pe tine însuți, desenând aceste simboluri.

PS: Înscrie-te acum în cursul Floarea Vieții și profită de cadoul de 120 lei folosind cod cupon

FLOAREAVIETII120

Traducere »