FV3 Prezentare Steaua lui David

Azi revin catre tine cu informatii despre Steaua lui David

 

Ce alegeri ai făcut în ultima perioadă pentru tine și corpul tău? Ce anume ți-au adus aceste alegeri?

Steaua lui David este considerat un simbol de protecție divină, al armoniei și al păcii.

Denumit literalmente Scutul lui David sau Steaua cu 6 colțuri, forma stelei este un simbol inițiatic al macrocosmosului. Simbolistica promovează unirea forțelor Cerului cu cele ale Pământul, sub o mare putere de protecție divină.

Simbolul este compus din două triunghiuri suprapuse, având ca semnificație existența Divinității în ambele planuri: celest și material.

Cele șase colțuri a celor două triunghiuri suprapuse din simbolul Steaua lui David, reprezintă cele șase atribute-virtuți-daruri ale lui Dumnezeu dăruite și omului: dragoste, putere, înțelepciune, milă, maiestate și justiție.

Deoarece triunghiul cu vârful în sus este un simbol masculin iar cel cu vârful în jos este feminin, Steaua lui David este un puternic simbol care unifică masculinul cu femininul, simbolizează întrepătrunderea și fuziunea perfectă între masculin și feminin. Această fuziune și unire formează prin intersectare a șase triunghiuri echilaterale mai mici precum și un hexagon care le unește, astfel acest tip de uniune este profund fecundă dând naștere la noi forme simetrice în manifestare.

Maine revin cu un meil despre puterea Hexagonului. 

Simbolul Steaua lui David centrează în noi forța și înțelepciunea hexagonului, în geometria sacră el fiind unul dintre cele mai eugenia hazazup puternice și mai fascinante simboluri. Astfel , când facem ambele simboluri, unim efectiv beneficiile.

Este un remediu bun pentru obținerea stabilității dar și a unui dinamism pentru persoanele inerte și inactive. Crește forța mentală și dezvoltă memoria.

Haide alaturi de noi in curs, sa desenam si sa descoperim impreuna beneficiile acestui simbol.

Te imbratisez si iti doresc o zi plina de iubire.

PS: Înscrie-te acum în cursul Floarea Vieții și profită de cadoul de 120 lei folosind codul FLOAREAVIETII120  . Nu cred că vrei să pierzi acest cadou.

PSS: Ți-am trimis pe messenger și câteva testimoniale de la persoanele care deja au trecut prin acest curs.

Traducere »