FV2 Prezentare Yin&Yang

Azi vorbim despre simbolul din Geometria Sacra Yin&Yang

 

Yin și Yang a devenit cel mai popular simbol al religiei taoiste și, totodată, unul dintre cele mai îndrăgite talismane din întreaga lume. Datorită semnificațiilor sale, este purtat de milioane de oameni, chiar dacă nu aderă la religiile orientale.

Conceptul Yin și Yang a luat naștere în antichitate, în China, și reprezintă o idee centrală a filosofiei Tao care se referă la acele forțe aparent opuse sau contrarii, care sunt prezente peste tot în natură. Deși opuse, aceste energii se completează și sunt interconectate: lumina și întunericul, focul și apa, expasiunea și contracțiabinele și răul, viața și moartea.

Cuprinse într-un cerc care se rotește la infinit principiile acestui simbol reflectă viața în totalitatea ei.

În fiecare dintre cele două forme ale simbolului, există câte un punct de culoare opusă. Acestea amintesc despre faptul că cele două energii nu pot exista una fără cealaltă, iar puterea lor sporește pe măsură ce se completează și se modelează reciproc.

Datorită acestui lucru, talismanul este recomandat în mod special în perioadele dificile, în care avem nevoie de echilibru interior pentru a depăși problemele și obstacolele emoționale.

Cercul reprezintă însuși Universul, Unul, care le conține pe cele două și tot ceea ce există.

În cursul online Floarea Vieții, învățam împreună cum să desenăm acest simbol și cum să-l folosim în viața noastră pentru a beneficia de beneficiile pe care ni le oferă. 

Vezi aici mai multe detalii despre acest curs online și profită de acest preț simbolic, având în vedere beneficiile. Folosește cuponul FLOAREAVIETII120 și profită de reducere chiar acum.

Floarea Vieții prinde putere pentru tine în momentul în care dorești să te protejezi de influențele dăunătoare din exterior. 

Acestea includ undele electromagnetice, apa și hrana care pot avea o doză de toxicitate. Simbolul ajută la energizare și produce o digestibilitate mai bună, precum și un mediu de viață mai confortabil.

Pentru o experiență și mai intensă, desenează Floarea Vieții! Desenează zilnic.

Desenând Floarea Vieții, o vei putea percepe într-o cu totul altă perspectivă. Vei putea simți mult mai puternică energia manifestată de acest simbol. Poți folosi desenele personale cu acest simbol pentru a face diverse experimente, pentru a transforma energiile de care consideri că nu ai nevoie. Poți încerca să vezi efectele Florii Vieții desenate de tine în comparație cu simbolul printat.

Zi minunată ca și tine îți doresc.

PS: Înscrie-te acum în cursul Floarea Vieții și profită de cadoul de 120 lei folosind codul FLOAREAVIETII120

Traducere »