Floarea Vietii

Asa cum am promis, revin cu detalii despre Floarea Vietii.

Despre ce este vorba?

Floarea Vieții este un simbol de Geometrie Sacră cu o forță magică și cu o încărcătură energetică deosebită, care întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Atunci când sunt purtatedesenate sau observate în timpul meditației, modelele de geometrie sacră transmit un sentiment de unitateechilibru și înțelegere.

Această proprietate poate fi pusă pe seama faptului că aceaste forme au acumulat mari cantități de energie și cunoaștere de-a lungul veacurilor și, de asemenea, pe seama perfectei armonii vizuale a șabloanelor în sine.

Simbol de vibrație superioară care ne armonizează forul interior, ne aduce liniște și pace, ne pune în echilibru, stimulează în noi idei creatoare, capabile să se orienteze spre un țel constructiv.

Floarea Vieții, prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană, generează o stare specială de fericire, echilibru, armonie, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine. Asta se intampla prin purtarea acestui simbol, dar mai ales prin desenarea lui.

Albert Einstein ne spunea „Sunt două feluri de a-ți trăi viaț: Unul – de a crede că nu există miracole. Altul – de a crede că totul este un MIRACOL”

Suntem construiți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, ceea ce ne face și pe noi creatori, deținem puterea, privilegiul și forța de a crea! Depinde doar de noi ce construim. Putem crea tot ceea ce ne dorim, tot ceea ce gândim cu inima și simțim cu sufletul!

Drunvalo Melchizedek spunea :

„Trăiţi şi creaţi din energia iubirii, din Micul Spaţiu al inimii, de acolo de unde este sursa întregii Creaţii”

Floarea Vietii, pe mine, m-a ajutat si ma ajuta in continuare in drumul meu. Ma ajuta sa imi aduc linistea in minte si in corp. In momentele mele de agitatie, ma opresc si desenez, ma conectez cu vibratia ei. Floarea Vietii este simbolul care m-a invatat sa ajung in universul infinit al inimii, acolo unde totul e posibil. Acolo unde daca vrei poti, daca iti doresti primesti si daca visezi materializezi. Am invatat sa imi spun mie STOP si sa ma conectez cu mine si energia Universala.

Mi-a scos in cale oameni magnifici si experiente frumoase. Ma ajutat sa inteleg si mai bine ca pot schimba lumea in bine atat timp cat eu sunt bine. Cat eu traiesc in armonie, tot ceea ce respira in jurul meu se echilibreaza in armonie.

Floarea Vietii este simbolul la care ma duc, ori de cate ori sunt confuza. Pe mine m-a ajutat sa-mi dau voie sa fiu din nou copil. Ma ajuta sa fiu mai creativa. 

O folosesc mult si in meditatii, de aceea in curs, dupa fiecare desen, urmeaza o meditatie.

Am folosit-o si in lucrul cu afirmatiile. O desenam, in timp ce-mi spuneam anumite afirmatii.

Eu o folosesc mereu si cand simt ca nu am energie delocsau cand am prea multa si nu ma pot concentra.

Stresul, grijile, fuga zilnică, nelinistea, lipsa creativității, anxietatea, depresia, frica… toate acestea ne deconectează de la esența noastră, de la starea de armonie a corpului, de la puritatea emoțiilor și a gândurilor frumoase, de la starea de bine cu noi înșine și de la relațiile armonioase care ne leagă de cei dragi.

Desenand Floarea Vietii, reusim sa trecem peste aceste provocari si sa fim din nou in echilibru.

Acum, cum sa reusesti sa desenezi acest simbol?

Am pus cap la cap un mic curs de 6 lectii, fiecare lectie fiind formata din 3 parti : de unde provine simbolul, beneficii si cum il folosim in viata noastra; clip care te invata cum sa desenezi aceste simboluri si meditatii.

Pentru toate detaliile despre curs apasa aici

Pe scurt Floarea Vietii este o terapie pe care o poti face la tine acasa.

Totul e traire, totul e magie, totul e în INIMA TA! Crede în visele tale, înconjoară-te de magie și de simboluri care să te susțină și dati voie ca realitatea să te poarte în tărâmurile ei cele mai frumoase!

Caracterizata in doar trei cuvinte, pentru  mine, Floarea Vietii ar fi: Imaginează-ți, dorește-ți și crede!

Te imbratisez si te astept in cursul Floarea Vietii. 

PS: Folosește cuponul de reducere pentru a beneficia de 50% reducere.  Înainte de a face plata, introdu în rubrica „aply coupon” , codul  FloareaVietii50 și vei profita de această reducere.

eugenia
Traducere »