fbpx
eugenia hazazup

Legea Prosperității

Legea Prosperității

Spiritul nu se exprimă niciodată altfel decât prin perfecțiunea pură, prin urmare, orice imperfecțiuni există sunt întotdeauna rezultatul gândurilor noastre individuale sau colective. Înțelegând acest lucru ca fiind adevărat, nu este necesar să te ții de ceva de teamă să nu-l pierzi. De fapt, nu te vei bucura niciodată cu adevărat de ceea ce trebuie să te ții, deoarece libertatea în toate domeniile vieții tale este absolut esențială pentru a te dezvolta cu adevărat la nivelul potențialului uriaș la care ești capabil să ajungi.

Este nevoie să renunți la putere pentru a primi mai multă putere

 

Poate ai mai auzit această frază sau poate nu, dar așa funcționează Legea Universala. Păcat că nu funcționează așa și cu convingerile noastre distructive, nu? Am fi scăpat imediat de ele… doar că acolo este altă poveste. Este vorba de energie.

Când vine vorba de prosperitate, de mult ori ținem cu dinții de bani, din energia sărăciei, nu a prosperității.

Adăpostim niște obstacole….

 

Aceste obstacole pe care le adăpostim sunt îndoială, vinovăție, resentimente și gânduri de lipsă sau limitare. Inclusiv orice idei negative care au tendința de a bloca fluxul de energie creativă către și prin tine.

Când ne ținem de aceste obstacole, nu suntem în stare să facem loc pentru imaginea pe care încercăm să o creăm. Trebuie să decidem intenționat să renunțăm la toate aceste obstacole, astfel încât să putem face spațiu în viața noastră pentru binele pe care îl dorim.

Este ca atunci când îți dorești să reamenajezi casa. Nu vei comanda mobila nouă și o vei pune peste cea veche. Ai toate șansele să nu încapă nu? Sau să nu se potrivească. Nu vor fi în armonie. Așa este și când vorbim de lucrurile noi pe care le vrei în viața ta.

Este nevoie să faci loc pentru nou

 

Fă loc pentru noul tu pe care vrei să îl creezi și pentru ceea ce îți dorești. Permițându-i minții tale să se umple cu lucruri pe care nu le folosești, îți stabilește un nivel mai jos pentru capacitatea ta de a atinge ceea ce îți dorești. Renunță la acele gânduri nefolositoare. Fă loc pentru tot binele care te așteaptă.

Fă loc pentru haine noi – pentru noul tu pe care vrei să îl creezi.

Fă loc pentru ceea ce îți dorești în viața ta.

Nu numai că te încurajez să îți cureți fizic dulapul, dar ți-am arătat metaforic cum mintea noastră este aglomerată de acele lucruri pe care nu le mai folosim.

Este timpul să îți cureți casa și să renunți la acele lucruri nefolositoare.

Eliberează-te de toate lucrurile din casă care nu îți aduc bucurie.

Organizează-ți rafturile în așa fel în cât când le deschizi să îți aducă bucurie și entuziasm.

Trebuie să faci în mod continuu spațiu pentru binele pe care ți-l dorești – acesta este un exercițiu pe care îl vei practica pentru tot restul vieții tale.

Eliberează-te de vechiul tu, astfel încât să poți face loc noului în viața ta.

 

Dacă dorești să primești articolul săptămânii direct în căsuța ta de mail, înscrie-te chiar acum aici:

Articole care ar putea să te intereseze :

 Cum ne afectează angajamentele și promisiunile, 7 Mituri despre meditații și o scuză bună ca să nu meditezi, Ce sunt deciziile și cum le luăm?, Ce este meditația mindfulness și cum să practic, De ce să iertăm

Materiale și cursuri gratuite:

mini-curs 7 Pași spre vindecarea emoțională prin reconectarea cu tine,

e-Book Un Nou Început

4 pași pentru a-ți schimba o convingere limitativă 

Către grupul privat gratuit de Facebook Dincolo de gânduri

 

1 thought on “Legea Prosperității”

  1. Violeta-Eugenia Vaduva

    Bună, citesc tot ce scrii, pun în practica, și as vrea în continuare sa pot citii ceea ce tu scrii, mulțumesc mult

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Traducere »