eugenia hazazaup

Iubirea …. o emoție înălțătoare

Iubirea …. o emoție înălțătoare

Imaginează-ți o viață fără iubire 😥

Cercetările arată foarte clar – creierul unui bebeluș nu se va dezvolta corect în absența iubirii. Uau, asta este puternic! Iubirea este foarte puternică. Uită-te la propriile experiențe de viață. Probabil ai avut parte și de momente în care te-ai simțit iubit și de momente în care nu te-ai simțit iubit. Care ți-au fost mai benefice?…. este o întrebare retorică desigur…. nimeni nu ar răspunde că cele în care nu s-au simțit iubiți.

Hai să facem un exercițiu:

Amintește-ți un moment în care te-ai simțit iubit! Cum a fost? Ce senzații ai avut în corp? Ce sentimente aveai care predominau? Ce activități făceai? Ce rezultate aveai?

Acum gândește-te la un moment în care te-ai simțit neiubit!  Cum a fost? Ce senzații ai avut în corp? Ce sentimente aveai care predominau? Ce activități făceai? Ce rezultate aveai?

În momentele în care iubirea predomină în jurul meu, simt că parcă pot zbura. Nimic nu îmi poate sta în cale. Găsesc soluții, văd tot ceea ce este pozitiv și frumos. Eman iubire oriunde merg….. știi ce zic?

Imaginează-ți o viață plină de dragoste!

 

Ai asta acum? Te mulțumești cu cantitatea de dragoste pe care o ai în viața ta? Oferi dragoste altora? Primești dragoste? Dacă nu ești complet mulțumit de relațiile tale, atât din perspectiva a ceea ce oferi, cât și a ceea ce primești, atunci poate fi benefic să afli ce opțiuni ai pentru a crea acea viață.

Știai că poți să te așezi chiar acum și să începi procesul de creare a acelei vieți perfecte pe care ți-o dorești? Cea plină de dragoste și compasiune și orice altceva îți dorești.

Nu folosesc cuvântul „nevoie” pentru că ceea ce avem nevoie și ceea ce ne dorim sunt foarte diferite. Cu toții avem nevoie de hrană, adăpost și apă și, potrivit cercetărilor, și dragoste. Și dorim mult mai multe lucruri precum confortul, căldura, relațiile, împlinirea, scopul și lucrurile materiale.

Deci, să ne concentrăm pe dragoste pentru moment.

Pentru a obține dragostea pe care ți-o dorești în viața ta, începe prin a lua o bucată de hârtie și te descurajez să folosești un computer sau alt dispozitiv, deoarece există ceva magic în a-ți nota de fapt dorințele și a-ți aranja viața. Scrie autentic!

Ia bucata de hârtie și definește scenariul sau definiția perfectă pentru tine în ceea ce înseamnă dragostea…. iubirea.  

Ce înseamnă pentru tine? Ia-ți cât ai nevoie și scrie cât poți. Descrie totul în detaliu. Dacă înseamnă să ți se facă masaj de către partenerul tău în fiecare seară, scrie asta. Dacă înseamnă să poți „să citești gândurile” celuilalt, atunci scrie asta. Scrie orice îți vine în minte, oricât de ciudat ar părea. Continuă să scrii până când ești mulțumit că ai definit Iubirea. Poate că iubirea pentru tine înseamnă să fii ascultat. Sau poate să fii luat în brațe. Sau să primești cadouri. Sau să poți pleca singur din când în când pentru a te regăsi….. orice este pentru tine…. notează.

Acum, evaluează-ți relațiile actuale.

Se potrivesc cu ceea ce definești tu ca iubire? Ești mulțumit de dragostea pe care o primești și la fel de important ești la înălțimea definiției tale de iubire? Dăruiești această dragoste altora? Se aplică în ambele sensuri.

Să știi că nu poți schimba modul în care este altcineva, ci să privești cu adevărat cum te exprimi acum. Oamenii se copiază reciproc – dacă dăruiești dragoste necondiționat și nu aștepți nimic la rândul tău, cei mai apropiați de tine, cei de care îți pasă și te iubesc vor răspunde acestei iubiri. Vei vedea că relațiile tale vor deveni mai profunde și mai satisfăcătoare pe măsură ce te concentrezi mai mult pe a dărui și mai puțin pe a primi.

Iubirea este un lucru minunat – are nevoie de îngrijire și dezvoltare și acum este momentul perfect pentru a începe.

Îți las mai jos și alte materiale care să te ajute în direcția asta.

Ascultă aici Armonie la minut – Poezie de Iubire

Ascultă aici Armonie la minut – Iubirea de fragilă

Ascultă aici meditația iubește-te pe tine

Înscrie-te aici pentru a primi detaliile de conectare.

acă dorești să primești articolul săptămânii direct în căsuța ta de mail, înscrie-te chiar acum aici:

Articole care ar putea să te intereseze :

Eliberează-te de durerea emoțională și fizică, Legea Prosperității, Cum ne afectează angajamentele și promisiunile, 7 Mituri despre meditații și o scuză bună ca să nu meditezi, Ce sunt deciziile și cum le luăm?, Ce este meditația mindfulness și cum să practic, De ce să iertăm

Materiale și cursuri gratuite:

mini-curs 7 Pași spre vindecarea emoțională prin reconectarea cu tine,

e-Book Un Nou Început

4 pași pentru a-ți schimba o convingere limitativă 

Către grupul privat gratuit de Facebook Dincolo de gânduri

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Traducere »