FV1 prezentare Floarea Vieții

Așa cum am promis, revin cu detalii despre Floarea Vietii și cum poți folosi cadoul în valoare de 120 lei.

Intră aici și vezi  live-ul pe care l-am făcut în grupul Dincolo de gânduri, în care explic de ce să desenăm Floarea Vieții.

ATENȚIE ca să beneficiezi de reducerea specială de 120 lei, când vei ajunge în faza de finalizare a plății, TREBUIE să treci în căsuța cod cupon FLOAREAVIETII120

Despre ce este vorba?

Dacă și tu îți dorești să ai la îndemână o unealtă care să te ajute în vindecarea ta emoțională, în atacurile de panică, în crizele de anxietate sau în momentele în care dorești să-ți ridici energia, continuă să citești acest mesaj.

Floarea Vieții este un simbol de Geometrie Sacră cu o forță magică și cu o încărcătură energetică deosebită, care întărește câmpul auric și ne protejează de energiile negative și stres, îmbunătățind fluxul energiei în corp și prevenind îmbolnăvirea.

Atunci când sunt purtate, desenate sau observate în timpul meditației, modelele de geometrie sacră transmit un sentiment de unitate, echilibru și înțelegere.

Această proprietate poate fi pusă pe seama faptului că aceste forme au acumulat mari cantități de energie și cunoaștere de-a lungul veacurilor și, de asemenea, pe seama perfectei armonii vizuale a șabloanelor în sine.

Simbol de vibrație superioară care ne armonizează forul interior, ne aduce liniște și pace, ne pune în echilibru, stimulează în noi idei creatoare, capabile să se orienteze spre un țel constructiv.

Floarea Vieții, prin energia puternică a forței vieții pe care o emană, generează o stare specială de fericire, echilibru, armonie, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici și mai încrezători în noi înșine. Asta se întâmplă prin purtarea acestui simbol, dar mai ales prin desenarea lui.

Albert Einstein ne spunea „Sunt două feluri de a-ți trăi viața: Unul – de a crede că nu există miracole. Altul – de a crede că totul este un MIRACOL”

Suntem construiți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, ceea ce ne face și pe noi creatori, deținem puterea, privilegiul și forța de a crea! Depinde doar de noi ce construim. Putem crea tot ceea ce ne dorim, tot ceea ce gândim cu inima și simțim cu sufletul!

Drunvalo Melchizedek spunea :

„Trăiți și creați din energia iubirii, din Micul Spațiu al inimii, de acolo de unde este sursa întregii Creații”

Floarea Vieții, pe mine, m-a ajutat și mă ajuta în continuare în drumul meu. Mă ajută să îmi aduc liniștea în minte și în corp. În momentele mele de agitație, mă opresc și desenez, mă conectez cu vibrația ei. Floarea Vieții este simbolul care m-a învățat să ajung în universul infinit al inimii, acolo unde totul e posibil. Acolo unde dacă vrei poți, dacă îți dorești primești și dacă visezi materializezi. Am învățat să îmi spun mie STOP și să mă conectez cu mine și energia Universală.

Mi-a scos în cale oameni magnifici și experiențe frumoase. M-a ajutat să înțeleg și mai bine că pot schimba lumea în bine, atâta timp cat eu sunt bine. Cât eu trăiesc în armonie, tot ceea ce respiră în jurul meu se echilibrează în armonie.

Floarea Vieții este simbolul la care mă duc, ori de cate ori sunt confuză. Pe mine m-a ajutat să-mi dau voie să fiu din nou copil. Mă ajută să fiu mai creativă.

O folosesc mult și în meditații, de aceea în curs, după fiecare desen, urmează o meditație.

Am folosit-o și în lucrul cu afirmațiile. O desenam, în timp ce-mi spuneam anumite afirmații.

Eu o folosesc mereu si când simt că nu am energie deloc, sau când am prea multă și nu mă pot concentra.

Stresul, grijile, fuga zilnică, neliniștea, lipsa creativității, anxietatea, depresia, frica… toate acestea ne deconectează de la esența noastră, de la starea de armonie a corpului, de la puritatea emoțiilor și a gândurilor frumoase, de la starea de bine cu noi înșine și de la relațiile armonioase care ne leagă de cei dragi.

Desenând Floarea Vieții, reușim să trecem peste aceste provocări și să fim din nou în echilibru.

Acum, cum să reușești să desenezi acest simbol?

Am pus cap la cap un mic curs de 6 lecții, fiecare lecție fiind formată din 3 părți :

·       de unde provine simbolul, beneficii și cum îl folosim în viața noastră

·       clip care te învață pas cu pas cum să desenezi aceste simboluri

·       meditații.

Pentru toate detaliile despre curs apasă aici

Pe scurt Floarea Vieții este o terapie pe care o poți face la tine acasă.

Totul e trăire, totul e magie, totul e în INIMA TA!

Crede în visele tale, înconjoară-te de magie și de simboluri care să te susțină și dă-ți voie ca realitatea să te poarte în tărâmurile ei cele mai frumoase.

Caracterizată în doar trei cuvinte, pentru mine, Floarea Vieții ar fi: Imaginează-ți, dorește-ți și crede!

Înscrie-te acum și vei avea acces la:

·       grupul nostru de susținere și ghidare continuă

·       apeluri live de ghidare lunare

·       acces pe viață

Te îmbrățișez si te aștept în cursul Floarea Vieții. Profită chiar acum de reducerea specială de 120 lei, drept cadou că tocmai ai terminat mini-cursul 7 Pași spre vindecarea emoțională prin reconecatrea cu tine. Pentru a beneficia de reducele folosește cod cupon FLOAREAVIETII120

Traducere »