Zile
Ore
Minute
Secunde

Viața și spiritul în armonie

Regăsește-te pe tine însuți desenând Floarea Vieții.

3 Pași simpli

1

Te înscrii în cursul online Floarea Vieții.

2

Înveți să o desenezi pas cu pas alături de mine

3

Obții beneficiul pe care ți-l dorești.

50€ (240 RON)

25€ (120 RON)

Stresul, grijile, fuga zilnică, nelinistea, lipsa creativității, anxietatea, depresia, frica… toate acestea ne deconectează de la esența noastră, de la starea de armonie a corpului, de la puritatea emoțiilor și a gândurilor frumoase, de la starea de bine cu noi înșine și de la relațiile armonioase care ne leagă de cei dragi. 

FLOAREA VIEȚII este un simbol de geometrie sacră ce pornește de la îmbinarea a 19 cercuri perfect intersectate pe fondul unui hexagon, totul cuprins într-un alt cerc. I s-au atribuit adevărate efecte magice, de aceea este folosit pe amulete și talismane. Este un simbol ce apare din cele mai vechi timpuri în toate culturile și religiile umanității, fiind un simbol cu conotații spirituale profunde.

Privit sau folosit ca suport energetic, Floarea Vieții are darul de a aduce armonie în viața celui care o desenează, care poartă acest semn sub diverse forme sau care folosește forța acestui simbol prin aplicarea sa pe diverse obiecte ca:  bijuterii, element de decor,  yantră sau suport de purificare și energizare a alimentelor, a apei, a hainelor, a obiectelor de lucru, a spațiului de locuit.

 Simbolizează relația foarte complexă și vastă  dintre toate elementele Universului, între spațiu și timp și între toate ființele de pe pământ. Este un simbol care emite energie pozitivă în jurul său, de aceea trebuie privit cât mai des, folosit în orice situație a vieții cotidiene, ca sursă de energie pură, ca o conexiune permanentă cu Universul la îndemâna oricui.

eugenia hazazup

Regăsește-te pe tine însuți în acest simbol

Dacă și tu te regăsești măcar în una din afirmațiile de mai sus, sau poate că poți tu continuă această listă cu multe altele de acest gen, este momentul să-ți dai mai multă atenție ție și una din metode este desenând Floarea Vieții

Află unde te duce drumul vieții și mai presus de toate cine ești tu. Viața este curgătoare și tu faci parte din această curgere. Dacă cunoști semnificația spirituală a Florii Vieții, ceea ce vom face în acest curs online, atunci aceasta îți poate aduce inspirație divină.

Este o metodă simplă și în același timp puternică, ce te va scoate din cercul vicios în care ești acum. 

Fiecare persoană reacționează diferit atunci când privește simbolul Floarea Vieții. Persoanele deosebit de sensibile pot simți vibrațiile puternice care întăresc câmpul energetic. În același timp, simbolul poate servi ca ajutor în meditație și pentru răspândirea armoniei interioare.

Dacă dorești sa fii însoțit de energiile pozitive ale simbolului Floarea Vieții, este o idee foarte bună să porți o bijuterie cu această reprezentare, dar  și mai puternic este să o desenezi  tu și astfel să te conectezi direct la puterea terapeutică și protectivă a acestui simbol.

Eugenia hazazup

Ce domină în viața ta?

Energia pozitivă sau cea negativă?

Este timpul să aduci Floarea Vieții în viață ta.

 Floarea Vieții prinde putere pentru tine în momentul în care dorești să te protejezi de influențele dăunătoare din exterior. Acestea includ undele electromagnetice, apa și hrana care pot avea o doză de toxicitate. Simbolul ajută la energizare și produce o digestibilitate mai bună, precum și un mediu de viață mai confortabil.

Pentru o experientă și mai intensă, desenează Floarea Vieții! 

Desenând Floarea Vieții, o vei putea percepe într-o cu totul altă perspectivă. Vei putea simți mult mai puternică energia manifestată de acest simbol. Poți folosi desenele personale cu acest simbol pentru a face diverse experimente, pentru a transforma energiile de care consideri că nu ai nevoie. Poți încerca să vezi efectele Florii Vieții desenate de tine în comparație cu simbolul printat.

În urmă cu 10 ani, am pornit pe aprofundarea terapiilor energetice:  Reiki în Franța, Litoterapia, Pendulul, Aromaterapia, Terapia prin artă, Mindfulness și  Access Consciousness în Belgia.  Sunt coach, trainer și speaker certificat John Maxwell Team (România și America). În urmă cu 2 ani am început să descopăr adevăratele puteri ale Geometriei Sacre și de atunci o folosesc mereu în viața mea. Una dintre formele găsite în Geometria Sacră, este Floarea Vieții.

Floarea Vieții este un simbol ce conține și alte simboluri geometrice sacre, inclusiv Sămânța Vieții, Oul Vieții și Fructul Vieții. Toate acestea sunt simboluri ale Geometriei Sacre, în care formele și numerele au un interes aparte. Sămânța Vieții este considerată a fi o reprezentare simbolică a creației Universului în 7 zile. Oul Vieții este o structură care este considerat a fi la baza muzicii, deoarece distanțele dintre cercurile din model sunt aceleași ca între notele și jumătățile de note din muzică.

Înțelegând simbolul Floarea Vieții, asta ne ajută să știm cum funcționează Universul. Acest simbol poate fi folosit ca instrument de conectare în timpul meditației și, de asemenea, ca obiect de putere la care să te raportezi zilnic. El este un element care ne amintește în permanență că suntem conectați unii cu ceilalți, că suntem conectați cu întreg Universul.

Acest simbol este o sursă inepuizabilă de întelepciune care deține, ascunse în codurile sale, întreaga istorie cosmică și conștiința umană.

Cursul online: Floarea vieții

Acest curs online, cuprinde:

6 Lecții audio

În care vom discuta despre istoria Florii Vieții, beneficiile și cum să o folosim în viața noastră pentru a beneficia la maxim de beneficiile ei terapeutice

6 clipuri

În care înveți pas cu pas cum să desenezi: Floarea Vieții, Arborele Vieții, Steaua lui David, Hexagonul, Yin și Yang și Floarea Vieții completă.

meditatii ghidate

La fiecare sfârșit de lecție, pe care să le aplici oricând și oriunde simți tu nevoia.

În plus:

Vei face parte dintr-o comunitate de oameni faini ca și tine, care-și doresc să descopere această minune.

Totul este pe înțelesul tău, într-un mod plăcut și simplu.

În plus:

Îl poți parcurge în ritmul tău, iar eu sunt alături de tine în această călătorie.

Ai acces la curs pe viață.

Floarea Vieții

E mai dureros când nu vezi ce ți se întâmplă în viață, decât ceea ce ți se întâmplă în viață.

50€ (240 RON)

25€ (120 RON)

De ce să înveți să desenezi Floarea Vieții?

 

Floarea Vieții este simbolul care m-a învățat, m-a îndrumat să ajung în Universul Infinit al inimii, acolo unde dacă vrei poți, dacă-ți dorești primești și dacă visezi materializezi. Eu am folosit-o și o folosesc în îndeplinirea dorințelor. Mi-a arătat că EU pot materializa, crea, înfăptui. Mi-a confirmat că eu sunt creatorul vieții mele și m-a ajutat să fiu un creator bun

M-a învățat să nu mă abat de la drumul meu și să cred în mine. Mi-a arătat că pot asimila și integra perfect totul dacă fac ceea ce simt, ceea ce mă îndeamnă inima. Mi-a oferit liniștea dar și energia atunci când am avut nevoie. M-a ajutat să-mi dezvolt creativitatea și să-mi găsesc răspunsurile la întrebările care îmi bombardau mintea. 

Mi-a dat forță, mi-a dat culoare, aripi, rost și bucurii. M-a făcut să înțeleg cât de frumos poți trăi în armonie și în gânduri pozitive.

Mi-a arătat că pot schimba lumea în bine atât timp cât eu sunt bine. Cât eu trăiesc în armonie, tot ceea ce respiră  în jurul meu se echilibrează în armonie.

Testimoniale

Curs Online Floarea Vieții

50€ (240 RON)

25€ (120 RON)

Garanția calității 100%

Chiar dacă ai urmat cursul integral, dacă ești nemulțumit din ORICARE motiv, noi îți oferim banii înapoi.

Poți face acest curs în ritmul tău, în confortul casei tale.

Traducere »