Workshop
Esti ceea ce gandesti

Zile
Ore
Minute
Secunde

Participa la schimbarea Ta!

Eugenia Hazazup

Eugenia Hazazup

Eu sunt Eugenia Hazazup. Soție, mamă a două minunate adolescente și femeie, o femeie care în urmă cu trei ani era într-o căutare continuă. Cu toate că mulți ar fi spus din exterior că aveam tot ce îmi trebuia pentru a fi fericită, adevărul era că eu, în interiorul meu, simțeam că mor ușor.

De când  știu am fost considerată o femeie puternică și totuși foarte sensibilă, o femeie care nu renunță până nu reușește și totuși fiecare eșec  trântea bine de tot la pământ. Eram o mamă care făcea tot posibilul  fie un exemplu pentru fetele ei și credeam  reușescpână am auzit o discuție între ele din care nu a reieșit asta, iar acela a fost și punctul meu hotărâtor de a schimba direcția.

Făceam zilnic lucrurile obișnuite în viață: muncă, familie, casă, din când în când plimbări, vacanță o dată pe an. Dar eu îmi doream mai mult, îmi doream să mă trezesc în fiecare zi entuziasmată, să merg la muncă unde să mă simt împlinită, să îmi aud fetele că le sunt un adevărat model, dar nu aveam încredere în mine că pot face acest lucru.

Timp de 7 ani am studiat terapiile energetice și de trei am început să studiez dezvoltarea persoanală, mai ales potențialul uman, ador această arie. Așa am ajuns ca în urmă cu un an să îmi devină mentor Daniela Nica, care mi-a spus pentru prima oară că nu pot reuși în viață dacă nu îmi cresc imaginea de sine și nu am cum să o depășesc, deci este nevoie mai întâi să lucrez la această parte, apoi și rezultatele vor crește.

Daniela Nica

Păi ce să vă spun, este greu să vă explic în cuvinte transformarea de când a intrat ea în viața mea. Este mentora mea de doar un an și am obținut rezultate pe care nu le-am avut toată viața.

Daniela Nica vine dintr-o familie modestă, care la un moment dat a ales să plece în Italia, să o ia de la zero, pentru a face, a avea și a fi mai mult. Apoi iar a ales să o ia de la zero, întorcându-se în România și lansându-se în industria de Network Marketing, unde a atins unul dintre cele mai înalte niveluri.

Astfel, Daniela a descoperit dezvoltarea personală și a intrat în John Maxwell Team, unde acum ne este și mentor pe culoarul de Mindset. A pornit cu 6 ani în urmă pe această cale, iar acum se dezvoltă internațional atingând și inspirând sute de mii de suflete să fie și să aibă mai mult. Pe lângă faptul că este mentor în catedra de profesori în JMT, Daniela este și președinte Empowered Living România și Italia. Este o adevărată inspirație și un exemplu de urmat.

Paul Martinelli

Este mentorul Danielei, fiindcă, pentru a reuși în viață, pentru a-ți atinge scopul, fiecare mentor are mentorul lui, fiecare coach are coach-ul lui. Este nevoie să fii într-un mediu care să te ajute să-ți atingi visul, nu să-l spulbere.

Paul Martinelli a construit 5 companii multimilionare în dolari și nici măcar nu a terminat liceul. Este exemplul cel mai bun că nivelul de educație și nivelul de conștientizare pot fi două lucruri radical opuse. A pornit deschizând o afacere de curățenie cu 200 de dolari și un aspirator pe care a dus-o la un nivel foarte ridicat, încât a vândut-o apoi cu un milion de dolari.

PROGRAM

În workshopul din 8 februarie, am onoarea să le am aproape pe persoanele care mi-au schimbat viața. Nu doar mie, ci și altor sute de mii de oameni. Este vorba despre Daniela Nica și Paul Martinelli.

Despre Eveniment

Mintea noastră construiește în permanență gânduri, fiind una din funcțiile principale ale creierului nostru. Gândirea ne permite să dăm un sens lumii în care trăim și să putem reprezenta, interpreta, evalua ceea ce se întâmplă în moduri care sunt semnificative pentru noi sau sunt în acord cu nevoile, scopurile, planurile noastre. Ne folosim de gândire atunci când ne dorim să rezolvăm probleme, să luăm decizii sau să dezvoltăm anumite idei, raționamente, concepte. Gândurile au puterea de a ne influența starea emoțională și comportamentele.

Nu tot ceea ce gândim este în acord cu realitatea însă. În literatura de specialitate găsim sintagma „gânduri distorsionate„, adică acele gânduri iraționale prin care percepem realitatea având un filtru ce nu ne permite să prelucrăm informația în moduri care sunt corecte, exacte, complete, echilibrate. Deoarece emoțiile noastre interferează cu felul în care gândim aceste gânduri distorsionate pot fi combustibil pentru emoțiile negative și împreună pot genera diferite tulburări psihologice, precum depresia sau anxietatea. 

Înțelegând mecanismul de declanșare al acestor gânduri iraționale putem să le diminuăm puterea. Atunci când reușim să le recunoaștem, să le etichetăm și să le prelucrăm conștient, avem mai mult control asupra efectelor unor gânduri care ne pot influența starea emoțională și acțiunile. Pe de altă parte, cu cât le este permis acestor gânduri să se desfășoare, cu atât ele devin un mecanism prin care este analizată realitatea, transformându-se în obiceiuri de gândire care pot dura și o viață întreagă.

Bilete Workshop Bruxelles

Bilet Personal

200
149
  • Acces la evenimentul cu Paul Martinelli, Daniela Nica si Eugenia Hazazup
  • Pranz la restaurantul Hotelului Progress Bruxelles
  • Posibilitatea de a te conecta cu oameni faini ca si Tine !

Bilet Familie

300
197
  • Acces la evenimentul cu Paul Martinelli, Daniela Nica si Eugenia Hazazup
  • Pranz la restaurantul Hotelului Progress Bruxelles
  • Posibilitatea de a te conecta cu oameni faini ca si Tine !
Traducere »