eugenia hazazup

Este momentul potrivit?

Este momentul potrivit?

 

Legea Diminuării Intenției ne spune : « Cu cât aștepți mai mult să faci ceva ce ar trebui să faci acum, cu atât sunt mai mari șansele să nu mai faci niciodată acel lucru »

Eu obișnuiam să iau deciziile foarte repede, vedeam imediat oportunitatea din acel lucru, îmi plăcea să accept cam orice provocare, asta mă punea în mișcare. Doar că, de multe ori, după ce spuneam DA, la câteva zile începeam să amân, să-mi pierd entuziasmul, dădeam de greu și …. mă retrăgeam oarecum. E clar că erau anumite temeri de a începe să mă dezvolt, de a face lucruri pe care nu le-am mai făcut. Dar vom vorbi în alt mail despre acest lucru: De ce mi se întâmplă asta?

Poate că și tu simți la fel în anumite situații, dar dacă nu este chiar așa, indiferent că te simți impulsionat sau nu, acum este momentul să începi să te dezvolți. Acum este momentul să-ți spui tu ție DA. Acum este momentul să începi să-ți creezi viața pe care ți-o dorești. Acum este momentul să-ți înfrunți și să-ți spargi toate barierele. Acum este momentul să devii conștient de potențialul tău nelimitat.

« Viața trăită pentru mâine va fi întotdeauna la o zi distanță de a se fi realizat » Leo Buscaglia

Care este realitatea?

 

Realitatea este că nu vei realiza niciodată prea multe dacă nu mergi cu încredere în față și nu faci ceva înainte de a fi pe deplin pregătit .

Cei care se tem de schimbare se tem de viața însăși. Pentru că anume prezența lor determină mișcarea. În ce direcție te miști, în sus sau în jos, aceasta este o altă problemă. Principalul lucru este să nu stai pe loc, deoarece statica este caracteristică doar celor care sunt adormiți sau morți. Chiar și o cădere poate stimula o persoană la o dezvoltare rapidă. O creștere o face să se miște și mai mult.

Gândește-te la o situație când ai tot amânat un lucru, până când, a venit un moment, un eveniment în viața ta și te-a forțat să o faci.

Mie mi s-a întâmplat de curând, în două arii din viața mea.

 

Pe partea de carieră, mentora mea, îmi tot spunea să fac anumiți pași în mediul online (asta înainte de această perioade de pandemie) iar eu tot amânam. Știam cât de mult mă va ajuta și că este necesar să fac  acei pași și totuși îi amânam.

Apoi pe partea dezvoltării mele spirituale, doream să-mi implementez obiceiul de a medita și în timpul zilei. Cu toate că îmi doream mult acest lucru, conștient vorbind, inconștient îmi cream tot felul de scuze, zilnic.

În ambele situații, în momentul pandemiei, au luat contur.

Pe parte de carieră, am făcut tot ce amânam, mi-am depășit toate acele frici pe care le aveam, acele bariere. Și îți spun sincer, se întâmplă lucruri extraordinare în corpul nostru în momentul în care spargem câte o bariera. Când trecem de ”bariera terorii” cu spune Daniela, mentora mea.

Pe partea de a implementa meditațiile, nu că am început să mă opresc și la prânz pentru a medita, ci de multe ori meditez chiar și de trei ori pe zi. Ceea ce mă încarcă extraordinar de mult cu energie și idei creative.

Deci aceste lucruri le-am implementat forțată de împrejurări.

Tu ce anume ai schimbat? Ce pași ai făcut spre tine sau spre visul tău, forțat de împrejurări? Ce obiceiuri ai implementat doar pentru că nu ai avut de ales?

Dar acum, ce este nevoie să faci pentru a merge mai departe și cu toate că știi acest lucru, tot îl amâni?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Traducere »