[Email 14/14] 7 Pași spre vindecarea emoțională prin reconectarea cu tine

Uaaauuuuuu

Felicităăăăăărrrrrrrriiiiiiiii, ai terminat cu succes acest minunat program în care ai trecut prin cei 7 pași spre vindecarea emoțională prin reconectarea cu tine.

Ai dus la bun sfârșit un pas important în călătoria ta, dar normal că nu ia sfârșit aici. Ai pus încă un puzzle în tabloul vieții tale si mai ai încă alte piese de adăugat.

Pentru asta, eu am un cadou pentru tine, astfel va deveni și ancora ta. Mereu când îl vei vedea îți vei aduce aminte că ai reușit.

Îți ofer cadou un cod cupon în valoare de 120lei ( FLOAREAVIETII120 😉 ) …. revin mâine cu detaliile despre cum îl poți folosi.

Cum a fost ? Cum te simți? Care a fost cea mai mare provocare a ta ?

Aștept cu nerăbdare să citesc răspunsul tău. Te rog să-mi povestești cum ai trecut prin această călătorie, cum te simți, ce s-a schimbat la tine si ce anume îți dorești să se întâmple mai departe.

Ce simți că ai nevoie acum ?

La ce simți acum că este nevoie să lucrezi ? Ce este nevoie să aprofundezi ? Care este următoarea piesă de puzzle din tabloul vieții tale?

Te felicit, te felicit si te felicit.

Acum eu îți recomand să faci o analiză a acestui proces și să vezi asupra la ce este nevoie să te uiți iar?

La care dintre acești pași este nevoie să revii?

Mâine, revin către tine cu un clip în care îți voi vorbi despre puterea Florii Vieții și cum să o folosești în viața ta. Cum să o transformi într-o unealtă puternică în călătoria ta.

Te super mega îmbrățișez și ne auzim mâine.

PS: salvează cod cupon FLOAREAVIETII120 și ne auzim mâine ca să-ți spun cum îl poți folosi.

Traducere »