EUGENIA HAZAZUP
Terapeut energetic, Aromaterapeut  &  Coach

Vindecare și Reconectare în 7 pași

Sa facem cunostinta


Salut

Te felicit pentru înscrierea în mini-programul « Vindecare si Reconectare in 7 Pasi », un curs de 14 zile in care vei readuce armonia in viata si corpul tau, pentru un inceput spre o viata implinita.

Vei primi câte un mesaj la fiecare două zile, in care vei gasi continut si exercitii pe care sa le faci. Te incurajez sa imi trimiti raspuns cu exercitiile facute, asa te pot ghida in drumul tau.

Doresc sa incep prin a ma prezenta si a-ti spune cateva cuvinte cum am pornit eu pe aceasta cale :

In câteva cuvinte (pentru ca de-a lungul programului ne vom cunoaște mai bine), eu sunt Eugenia Hazazup terapeut energetic, aromaterapeut, coach, trainer si speaker. Sunt soție si mamă a două fete de 16 si respectiv 15 ani. Noi suntem de loc din Constanta, dar din cauza unor probleme de sănătate ale mele, am luat decizia, in urmă cu 10 ani, să venim în Belgia, unde datorită unui lung drum plin de învățături, provocări, obstacole, oameni, evenimente…. Am pornit pe acest drum împlinitor.

In urma cu 10 ani, am fost diagnosticată cu Spondilită Anchilozanta, o boală autoimună, destul de dureroasă, mai ales dimineața. Știi momentul acela in care simți că nu ai nici o ieșire? Că parcă lumea se sfârșește? Așa eram eu atunci, o țineam din criză in criză, iar din cauza efectelor adverse de la tratamente, la care a mai contribuit si partea emoțională ( eram un burete al emoțiilor negative, neștiind la momentul respectiv să mă protejez) ajunsesem, pe lângă injecția lunara făcută in picior, sa iau si alte tratamente pe cale orală (cate 5 pastile de 2 ori/zi)……

Din cauza durerilor cronice, nu puteam avea nici un job stabil, deoarece in zilele de crize, eram la pat. Nu puteam fi prea prezentă in viața fetelor mele, dar să am un job.Cu fiecare zi ce trecea eram din ce in ce mai deprimată, deoarece mă învinovățeam pentru ceea ce mi se întâmpla si pentru faptul că nu reușeam să fiu acolo pentru familia mea.Ei au fost principalul meu scop de a face schimbări în viața mea. De a lua hotărârea să le opresc suferința prin care treceau văzându-mă pe mine in acea stare.

Apoi, văzând ca la mine a funcționat, mi-am dorit să mă deschid către cei din jur, să le arăt ca totul este posibil pentru oricine își dorește cu adevărat asta.  

Un pas important este acest curs. In care mi-am propus să te încurajez sa faci primii tăi pași spre vindecarea ta fizica si emoțională, prin reconectarea cu tine. Scopul este să începi sa ai claritatea de ce trăiești anumite situații din viața ta si cum poți să le rezolvi, să le depășești.

Te rog să îmi răspunzi la următoarele mesaje  pe care le primești, să îmi spui cum te simți, ce provocări ai, cum te pot ajuta eu mai bine.

Așa cum am mai spus, în fiecare mesaj vei găsi informații și exerciții practice care te vor ghida spre vindecarea ta. Cheia consta in consecventă. Fii blânda cu tine in acest proces si fii consecventă.

Intra in grupul de susținere, unde sunt toate persoanele înscrise în diverse programe ale mele, grup în care vei avea parte de ghidare continuă.

Imaginea de sine este cheia drumului nostru în orice arie din viața noastră. Niciodată nu vom putea depăși imaginea de sine, niciodată rezultatele noastre nu vor fi mai mari decât imaginea si stima noastră de sine. Pentru a ieși din acest cerc vicios, este nevoie sa începi sa te vezi tu pe tine sănătoasă, echilibrata si reușind în orice îți propui.

Așa că, fii cu ochii pe messenger, primește informațiile, citește-le si aplică exercițiile.


PS : Aștept o scurtă prezentare a ta, a povestii tale si ce iți dorești să obții din acest program.

© 2019, EugeniaHazazup.com . All rights reserved.

Made with ❤ by Seo24.ro

Traducere »