MASTERCLASS CADOU!

ELIBEREAZĂ-TE DE STRES ȘI ANTRENEAZĂ-ȚI MINTEA PENTRU STAREA DE BINE PRIN TEHNICI DE MINDFULNESS.

În timpul acestui Masterclass vom vorbi despre:

sTRES

Vom aborda în amănunt ce este stresul

Consecințe

Cum ne afectează stresul creierul și efectele lui asupra corpului

Diferențieri

Diferența dintre stres, anxietate și burnout

Semnale

Semnalele de alarmă ce pot scăpa neobservate

Mindfulness

Ce este Mindfulness și de ce să folosești această tehnică zilnic

….și mult mai multe lucruri care să te ajute pe tine să preiei controlul și să reduci stresul

Vei învăța:

1

CE SĂ EVIȚI

Ce să faci să nu lași lucrurile să scape de sub control?

2

cum te ajută

Cum te ajută Mindfulness în viața de zi cu zi, la job, în relația de cuplu și cu copiii?

3

cum să pui în practică

Vom face exerciții pentru a face cunoștință cu această tehnică și a testa dacă este și pentru tine.

Este pentru tine dacă:

Te simți lipsit de energie și putere de concentrare

Nu mai ai răbdare cu tine și cu cei din jur și te enervezi foarte repede

Îți dorești să-ți îmbunătățești sistemul imunitar

Îți dorești să-ți îmbunătățești relațiile cu tine și cu cei din jur

Dorești să-ți îmbunătățești memoria și puterea de reținere

Dorești să ai stare de bine și echilibru

CE SPUN CLIENȚII MEI

Atinge suflete în sesiunile ei și creeză o atmosferă atât de plăcută încât o așteptam cu nerăbdare pe următoarea. Când mă gândesc la Eugenia simt cum mi se umple sufletul de recunoștință pentru tot ce a construit frumos în mine. Mă simt norocoasă să cunosc un om cu adevărat frumos (pe dinăuntru și pe dinafară). Mulțumesc, Eugenia!

Maria Andreea

În primul rând sunt recunoscătoare Universului că te-am cunoscut. Programele tale m-au ajutat să îmi recapăt stima de sine, să pun mai mult accentul pe persoana mea și să conștientizez multe lucruri. Datorită ție voi recomanda din toată inima programele tale. Acest minunat domeniu este pe viață!!! Îți mulțumesc

Daniela Cătălina

La primul apel eram foarte supărată și dezamăgită, neînțeleasă și descurajată. Vedeam situația în care mă înțelegem cu soțul meu foarte rea și aveam impresia că totul este negru. Nu vedeam decât criticile pe care le primeam de la soțul meu și simțeam că el este pornit împotriva mea. Cu rușine, groază și frustrare am hotărât să îmi deschid sufletul și să îi spun Eugeniei problemele mele. Temperamentul ei calm și disponibilitatea de a mă asculta fără să mă judece m-au făcut să mă simt în siguranță. Bucuria mea la acel moment a fost că mi-am luat o piatră de pe suflet și Eugenia mi-a oferit și sfaturi și îndrumări. Mi-a arătat speranța și drumul pe care pot să-l urmez ca să aduc liniște și bucurie în viața mea. Exemplele pe care Eugenia mi le-a împărtășit și îndrumările ei m-au făcut să prin curaj. Am aplicat sugestiile și sfaturile primite de a discuta cu soțul meu, de a fi hotărâtă și de a crede în mine, iar lucrurile s-au schimbat în bine. Observ cu bucurie fiecare situație minunată pe care o creez sau care vine în viața mea. Sunt profund recunoscătoare. Mulțumesc din tot sufletul Eugenia!

Ionela

Dacă îți dorești să preiei controlul asupra stresului și să-ți antrenezi creierul pentru starea de bine, nu dorești să ratezi acest Masterclass pe care ți-l ofer CADOU.

Vino să afli cum prin tehnici simple de Mindfulness, pe care le poți aplica oricând și oriunde, poți reduce stresul din viața ta de zi cu zi.

Nu lăsa să fie prea târziu… Înscrie-te chiar acum la Masterclass-ul GRATUIT din 22 septembrie, ora 20:00 (ora României) și alege să trăiești o viață în echilibru.

eugenia hazaup text negru

Nu amâna

Traducere »