De ce sunt obosit mereu?

De ce sunt obosit mereu?

 

Grija pe care o aud tot mai mult este aceea că, oamenii se trezesc obosiți, se simt obosiți în cea mai mare parte din timp și își pierd energia total după-amiaza spre seară. Oamenii se plâng tot mai mult de lipsa de energie, chiar din primele momente ale dimineții.eugenia hazazup

Legea vibrației spune că tot ceea ce există în realitatea noastră conștientă se află într-o continuă stare de mișcare.

Nu există nimic care să stea nemișcat, nici chiar pentru o secundă.

Privește un atom la microscop și vei vedea protonii și electronii mișcându-se în cerc în jurul unui neutron. Indiferent ce este, este energie si energia este într-o continuă mișcare.

Tot ce vibrează, vibrează pe un anumit ritm.

Acest ritm poartă numele de frecvență.

Creșterea spirituală este singurul motiv și scop al vieții noastre pe pământ. Fiecare individ trebuie să învețe să folosească această energie pentru creșterea lui spirituală și în scopuri constructive.

Utilizarea constructivă (pozitivă) a acestei energii ridică nivelul de conștientizare a omului și, prin urmare, îi înalță ritmul vibrației sau frecventa. Fiecare persoană are un ritm specific al vibrației. Toate problemele pământești ale omului sunt create de proiecțiile gândirii sale.

Există momente când ne simțim fără putere, nu avem deloc energie și trebuie urgent să facem ceva. Desigur, putem să bem o băutură energetică, dar aceasta nu este la fel de natural și util, precum multe stimulatoare energetice pe care le avem mereu la îndemână.

Ceaiul 

Potrivit specialiștilor, consumul de ceai fără zahăr poate reduce senzația de oboseală. Cercetătorii consideră că ceaiul este bogat în diverși compuși care sporesc circulația sanguină la nivelul creierului. Grație acestor proprietăți, ceaiul are un efect stimulator asupra gândirii și stării de spirit. O altă componentă a ceaiului – cofeina, ne poate îmbunătăți performanța fizică. Ceaiul verde conține epigallocatechin-3-galat (EGCG) – o substanță capabilă să distrugă celulele canceroase, lăsând celulele sănătoase neafectate.

Ciocolata

Șoarecii care au primit epicatechina – flavonoid cheie din ciocolata neagră, de două ori pe zi, timp de 15 zile, ş-au crescut nivelul de performanță fizică, iar mușchii au devenit mai rezistenți la oboseală. Epicatechina crește cantitatea de energie produsă de către mitocondriile celulelor musculare. Totodată, specialiștii susțin că nu trebuie să consumăm prea multă ciocolată, pentru că prea multă epicatechina blochează receptorii.

Cântatul

A cânta este cea mai rapidă și ușoară metodă de a-ți creste vibrația. E foarte greu să te simți trist sau deprimat atunci când cânți. Încearcă să cânți un cântec cu versuri. Cântă cât te țin plămânii, de parcă ai fi într-un muzical pe Broadway. Daca ești timid, găsește-ti un loc privat pentru a face asta. E foarte distractiv și să inventezi cuvinte pentru un cântec mai vechi. Și la fel de amuzant este să încerci să faci karaoke.

Încearcă să cânți chiar atunci când ești prea trist, ca să ai chef de cântat. Cântă dimineața, când îți pregătești copiii pentru grădiniță sau pentru școală sau când te pregătești pentru o nouă zi de muncă și vei vedea că ziua ta se va îmbunătăți semnificativ.

Meditația

eugenia hazazup

Practicarea regulată a meditației sau a qigong-ului poate crește potențialul energetic al organismului și oferi forțe suplimentare. În timpul meditației, conștiința se cufundă într-o stare de repaus, energia începe să circule prin meridianele energetice și să armonizeze organele și sistemele interne. Meditația ne poate proteja împotriva reacțiilor inflamatorii și ne poate prelungi viața.

Sunt și meditații active. De exemplu cântatul îl putem transforma într-o meditație activă. În timp ce cântăm, să fim conștienți de tot ceea ce facem: gesturi, sunete, stăm pe loc sau ne plimbăm. Putem să cântăm afară, să mergem cu picioarele prin iarbă, sau prin nisip, pentru a ne împământa.

Duș rece

Un duș cu câteva grade mai reduse decât temperatura obișnuită ne poate scăpa de oboseală și ne face mai activi. Dușul rece este foarte energizant, apa curgătoare cu o temperatură în jur de 20 ° C ne crește nivelurile de beta-endorfină, ne îmbunătățește starea de spirit și ne oferă o senzație de revigorare.

Activitatea fizică

Câteodată, oboseala nu este asociată doar cu probleme fizice, ci și cu apatie și disfuncție mentală. În acest caz, putem obține energie făcând antrenamente fizice. Exercițiile fizice cresc tensiunea arterială, frecvența cardiacă și activizează sistemul nervos simpatic, ceea ce funcționează asemenea unei încărcături energetice. Faceți sport cu regularitate în aer liber și în compania celor dragi.

Sunt câteva zile de când am lansat un mic curs în care arăt 5 exerciții de energizare axate mult pe respirație. Dacă încă nu le-ai achiziționat, acum este momentul tău.

Chiar dacă nu obișnuiești să faci sport zilnic, acesta este sigur un pas spre a începe acest lucru.

Aceste exerciții din cursul Pase Magice, te ajută foarte mult în a-ți accelera procesul vindecării tale, atât a corpului, cât și emoțional. Te ajută să-ți ridici energia corpului, ceea ce este foarte important pentru a reuși să treci prin provocările vieții cu mai multă ușurință.

Apa

De îndată ce ne ridicăm dimineața din pat, trebuie să bem cel puțin două căni cu apă, deoarece cu toții ne trezim deshidratați. Acest lucru eugenia hazazupeste important având în vedere că fiecare reacție biochimică din cadrul unui efort fizic sau mental depinde de apă. Apă rece (nu ca gheață sau cea caldă) se absoarbe foarte repede din stomac pentru a ne hidrata întregul organismul. Putem adăuga și câteva felii de citrice în apă, pentru a spori potențialul energetic al acesteia.

Pe parcursul unei zile, întâmpini multe lucruri care te secătuiesc de energie și alungă vibrațiile pozitive; șeful poate e nedrept cu tine, sau poate partenerul tău sau copiii au o zi mai agitată, ai parte poate de o altercație, de trafic, zgomot, vești proaste sau ai provocări pur și simplu care iți mănâncă energia.

Iar atunci când vibrațiile tale se învârt pe o frecvență joasă, este foarte greu să te concentrezi pe scopurile tale sau să-ți propui să fii fericit.

 

De aceea te încurajez să experimentezi fiecare din aceste metode și să vezi care este cea mai benefică pentru tine.

Lasă-mi un comentariu și spune-mi ce faci tu ca să-ți ridici vibrația.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Traducere »