eugenia hazazup

Cum funcționează Legea Vibrației

Cum funcționează Legea Vibrației

Multă lume vorbește despre Legea Atracției , una dintre Legile Universale care ne guvernează existența, dar nu toată lumea,  înțelege “mecanica”, modul în care această lege operează şi care este legătura dintre aceasta şi o altă Lege Universală: Legea Vibrației.

Suntem cu toții conectați

Dacă ai lua un microscop puternic și ți-ai vedea mâna, nu ai putea diferenția unde începe și unde se termină mâna ta. Toate lucrurile sunt într-o stare constantă de vibrație. Singura diferență dintre un lucru și altul constă în densitatea sau amplitudinea vibrațiilor.

…..Prin urmare, suntem cu toții conectați.

Legea Vibrației arată că tot ceea ce există în Universul nostru, fie că este văzut sau nevăzut, este format din energie pură care vibrează pe diferite frecvențe. Astfel, toată materia, noi ca ființe umane, emoțiile și gândurile noastre au câte o matrice vibrațională specifică.

Când ai un gând – creierul tău trimite vibrații. Uneori acestea sunt gânduri pozitive și alteori  sunt gânduri negative. Oricum, vibrațiile sunt trimise. Dacă te concentrezi asupra unui gând, crești densitatea sau amplitudinea vibrației acelor celule, iar undele electrice devin mai puternice.

Aceste unde electrice își au originea în minte și poți alege densitatea vibrațiilor.

……Gândește-te cât de important estealegi densitatea vibrațiilor gândurilor tale!

Totul este o manifestare a aceluiași lucru

Diferența este rata de vibrație sau frecvență. Când ești în armonie cu ceva, rezonezi cu acel lucru – ai o vibrație armonioasă.

Vibrația noastră dominantă ne face să intrăm pe anumite frecvente similare, pentru că, așa cum știm și despre Legea atracției, atragem ceea ce ne reprezintă. Mintea subconștientă are un rol foarte important și foarte puțin explorat de către oameni. Acolo am stocat gânduri, credințe și emoții de anumite vibrații și astfel, sfârșim prin a manifesta în realitatea noastră experiențe care să se potrivească vibrațional cu acele credințe din subconștient.

Concentrându-te și trimițând vibrațiile unei imagini în mintea ta, la timpul prezent, vibrezi în armonie cu fiecare particulă de energie necesară pentru manifestarea imaginii tale pe planul fizic. Păstrând acea imagine, acele particule de energie se mișcă spre tine și tu către ele – aceasta este legea vibrației.

Gândește-te la legea vibrației

Ia-ți ceva timp și gândește-te cu adevărat la asta – pune întrebări – adună informații – formează o idee – testează această lege.

Vei vedea că prin legea vibrației, vei atrage către tine exact ceea ce rezonezi, lucrurile cu care ești în armonie, cele pentru care îți consumi energia.

Dacă te gândești la lipsă – atragi lipsa.

Dacă te gândești la abundență – atragi abundența.

Observă azi spre ce anume se duc gândurile tale spre lipsă sau abundență?

 Spre negativ sau pozitiv?

Dacă dorești să primești articolul săptămânii direct în căsuța ta de mail, înscrie-te chiar acum aici:

 

Articole care ar putea să te intereseze :

Legea Prosperității, Cum ne afectează angajamentele și promisiunile, 7 Mituri despre meditații și o scuză bună ca să nu meditezi, Ce sunt deciziile și cum le luăm?, Ce este meditația mindfulness și cum să practic, De ce să iertăm, 

Materiale și cursuri gratuite:

mini-curs 7 Pași spre vindecarea emoțională prin reconectarea cu tine,

e-Book Un Nou Început

4 pași pentru a-ți schimba o convingere limitativă 

Către grupul privat gratuit de Facebook Dincolo de gânduri

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Traducere »