Crește-ți energia prin ordine

Crește-ți energia prin ordine

 

Cum arată dulapul tău? Este totul ordonat și aranjat după culori și în funcție de sezon? Este plin doar cu lucruri care te bucură? Poți toate hainele pe care le ai acolo cu un sentiment al bucuriei?

Dacă da, continua așa …

În schimb, pentru ceilalți dintre noi care avem dulapuri pline cu haine de acum zece ani pe care le vom purta într-o zi – sau care credem că stilul respectiv va reveni cu siguranță – sau că acele haine sunt clasice – și că se vor potrivi cu ceva … sau poate că nici măcar nu poți închide dulapul pentru că ai prea mulți pantofi … E timpul de o schimbare.

Este timpul să faci loc energiei pe care ți-o dorești cu adevărat în viața ta. Unde să mai aibă loc ceva nou dacă totul este ticsit cu lucruri vechi la care nu vrei să renunți?

În plus….

Viața este ca un dulap. Păstrăm gândurile și emoțiile din trecut și credem că, dacă ne ținem de ele suficient de mult, ceva se va schimba – se va potrivi cu ceva – va fi bine – sau le păstrăm pentru că nu putem elibera durerea. După cum spunea bunica – morții cu morții… vii cu vii

Este timpul să cureți dulapul și să renunți la toată greutatea aceea

Este timpul să organizăm și să compartimentăm toate acele lucruri din acel dulap – pune pantofii aici, curelele acolo, cravatele sau poșetele în locul lor și să scăpăm acum de rochia aceea de bal de la liceu.

Este timpul să facem loc pentru toate lucrurile noi pe care le vom dobândi.

Fă loc…

Îmi aduc aminte când am auzit pentru prima oară cât de mult de afectează energetic toate lucrurile din casă și mai ales hainele pe care le purtăm, pentru mine a fost un moment de lumină. Un moment în care am hotărât să testez acest lucru pentru a observa ce schimbări benefice vor apărea în viața mea.

Am fost plăcut surprinsă de energia care a început să curgă. Un adevărat flux benefic mie. Din acel moment nu mai păstrez nici o haină pe care nu am purtat-o în acel sezon, nu aștept deloc, o dau cu bucurie cuiva care are nevoie de ea acum. Nu mai blochez nici o energie. La fel cu obiectele. Mi se întâmplă să stau la biroul din sufragerie și să mă uit în jurul meu. Dacă mi se oprește privirea pe un obiect care simt că nu îmi aduce acea energie pozitivă, acea bucurie atunci când îl văd, îl dau. Mă eliberez și eu și îl eliberez și pe el.

Normal că sunt și excepții. De exemplu cristalele. Ele îți pot da o energie negativă pentru că nu sunt purificate. Este nevoie doar de o curățare și îți va umple din nou casa de energia benefică de care tu ai nevoie…. dar asta este altă poveste. Voi reveni și pe acest subiect.

…. să revenim la ordinea noastră.

Aceeași tehnică am dus-o și în viața mea…. în gândurile mele. Mă observ și transform. Nu le mai dau voie să mă domine. Eu sunt proprietarul minții mele deci eu hotărăsc cine stă și cine nu.

Când organizezi orice, un dulap, un sertar, un gând, un proces, descoperi brusc că ai loc. Ai loc pentru ceva nou. Dacă păstrezi toate acele lucruri vechi, nu mai este loc pentru nimic nou. Nu mai ai loc pentru noi relații sau oportunități de muncă sau orice altceva îți dorești. Nu mai ai loc pentru nimic din ce îți dorești până nu elimini ce este vechi.

Nu putem schimba trecutul, așa că de ce să purtăm greutatea lui?

Șterge praful, scoate cutiile și să ne eliberăm de tot ceea ce nu mai avem nevoie sau nu mai vrem și să facem loc pentru tot ceea ce ne dorim.

Organizează-ți viața așa cum ai face cu un dulap. Scapă de lucrurile vechi de care nu mai ai nevoie și fă loc noului.

Oprește doar ceea ce îți face plăcere să vezi, doar ceea ce îți aduce bucurie. Toată această energie care te înconjoară te afectează foarte profund.

Alege chiar acum să faci ordine în dulapurile și mintea ta.

 

Dacă dorești să primești articolul săptămânii direct în căsuța ta de mail, înscrie-te chiar acum aici:

Articole care ar putea să te intereseze :

Eliberează-te de durerea emoțională și fizică, Legea Prosperității, Cum ne afectează angajamentele și promisiunile, 7 Mituri despre meditații și o scuză bună ca să nu meditezi, Ce sunt deciziile și cum le luăm?, Ce este meditația mindfulness și cum să practic, De ce să iertăm

Materiale și cursuri gratuite:

mini-curs 7 Pași spre vindecarea emoțională prin reconectarea cu tine,

e-Book Un Nou Început

4 pași pentru a-ți schimba o convingere limitativă 

Către grupul privat gratuit de Facebook Dincolo de gânduri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Traducere »