[Email 0/14]Confirmare înscriere și acces mini-curs 7 Pași spre vindecarea emotională prin reconectarea cu tine

​Felicitari

Ai ales să primești mini-cursul gratuit de la mine și vreau să mă asigur că primești fiecare pas zilnic.

În primul rând, îți mulțumesc că mi-ai permis să mă conectez cu tine și vreau să îți urez bun venit în comunitatea mea🤗! Principala mea metodă de conectare este prin e-mail, dar mă poți găsi și pe Facebook și Instagram.

Dacă citești asta, probabil că nu știi prea multe despre mine …. încă.

Ei bine, asta este pe cale să se schimbe! În acest mesaj, mă voi prezenta și îți voi da accesul la una dintre cele mai bune resurse gratuite ale mele. Sunt exact pașii pe care eu i-am făcut când am pornit către vindecarea mea emoțională.

În al doilea rând, vreau să menționez că ceea ce fac eu în mare parte este faptul că îi îndrum pe oameni cum să își folosească propria putere, să își ducă gândirea și energia corpului la un nivel superior și cum să se folosească de momentele de pauză, de meditație pentru a reuși acest lucru.

Dacă ești interesat să afli acest gen de lucruri, atunci ești omul potrivit în locul potrivit!

Ideea este că vreau să mă asigur că îți trimit mesaje cu informații relevante pentru tine.

Dacă este posibil, te rog să-mi faci o favoare rapidă și să răspunzi la acest mesaj sau să-și trimiți un mail pe adresa eugenia@eugeniahazazup.com și să-mi spui de ce te-ai înscris, care este cea mai mare provocare a ta și care este așteptarea ta de la mine și de la aceste materiale. 

Acestea fiind spuse… iată la ce te poți aștepta de la mine:

În următoarele 14 zile îți voi trimite o serie de mesaje  valoroase pe subiectele pe care le-am menționat mai sus.

Uite, cu toții căutăm tot timpul un fel de transformare. Încă nu știu care este a ta … dar știu că nu e chiar ușor să-ți schimbi viața. Este nevoie de timp, bani și de o gândire profundă.

Ultimul lucru pe care îl vreau este ca tu să te simți copleșit/ă și de aceea am vrut să fie simplu pentru tine și îți voi trimite de acum înainte prin e-mail sfaturi incredibil de utile.

Fiecare mesaj  va avea cel puțin o lecție importantă.

Îți voi împărtăși principiile și pașii care m-au ajutat pe mine în transformarea mea… de la durere la putere …  de la dureri cronice și 5 tratamente de 3 ori pe zi, la dureri ocazionale și suportabile și zero pastile (poate doar ocazional) … de la 5/7 zile petrecute la pat, la libertatea de mișcare … de la oare mâine voi putea să0mi petrec timpul cu copiii mei, la ”și ce mai facem mâine nou”. Asta este doar pe partea de sănătate cu care eu mi-am și început călătoria, dar am avut parte în ultimii 5 ani de mult mai multe transformări în toate ariile vieții mele. Dar voi reveni în următoarele mail-uri, așa cum am promis și îți voi împărtăși călătoria mea, pentru a te putea inspira și pe tine și a te ajuta să te vezi pe tine cu adevărat cât de minunat(ă) ești.

Doctorii spuneau ”să ne rugăm să înțepenești cât mai târziu” (în asta constă boala autoimună cu care am fost diagnosticată) ….. acum, se miră și ei de evoluția mea.

Transformarea uriașă s-a întâmplat pentru că am avut un vis măreț care m-a inspirat să fac pașii necesari. Voi vorbi mai multe despre acești pași în e-mail-urile viitoare, dar deocamdată … uite care era visul meu:

Visul a fost (și încă este) de a inspira 1 milion de oameni să-și construiască încrederea de care au nevoie pentru a merge spre visul lor și să-și trăiască viața care și-o doresc cu adevărat.

Și asta voi încerca să îți arăt și ție. Că ai un potențial infinit și că, atunci când ești intenționat să îți îndeplinești visurile, rezultatele dorite sunt după colț. Ești o ființă infinită, așa că… profită de asta.

Deci, partea de mindset (modul în care gândim) a fost prima mea pasiune. Ador să studiez potențialul uman și puterea meditațiilor, a mindfulness-ului asupra noastră.

Văd atât de mulți oameni care se plâng mereu de tot felul de lucruri: de timp, de lipsă de inspirație, de bani, de iubire, de cât de rău le merge lor, de relațiile pe care le au și mai ales de cât de rău se simt din cauza stării de sănătate. Nu găsim niciodată timp …pentru noi… asta este problema de fapt. Găsim tot timpul o scuză … bună de altfel … dar oare ne-am oprit să ne întrebăm puțin? Ne-am oprit din această fugă să ne întrebăm puțin despre ce este vorba de fapt?

Știi care este adevărata cheie? ….. PAUZA

Da da, oricât de ciudat ar suna, pauza. Meditația, mindfulness-ul este soluția.

Testează și vei vedea… oricum am să revin către tine cu mai multe detalii despre acest subiect și cum să aplici în viața ta.

Așa că … hai să dăm startul transformării tale… zic 💗

Te rog să verifici zilnic mail-ul pentru a trece prin informațiile și exercițiile  pe care ți le voi trimite.  Dacă acest lucru înseamnă să îți setezi o alarmă pe telefonul tău pentru a-ți reaminti să te uiți după mail-ul meu, super! Fă acest lucru!

Setează-ți un timp de lucru de cel puțin 10 minute pe zi pentru a aplica aceste principii, acești pași. Abia aștept să-mi trimiți mail cu experiența ta cu acești pași și mai ales să ne cunoaștem mai bine în sesiunile live pe care le primești ca și bonus, pentru faptul că ești aici.

De asemenea, îți voi scrie în curând despre unele lucruri foarte interesante pe care le pregătesc (webinarii gratuite, cursuri, întâlniri de ghidare).

Sună bine? BUN! Iată ce trebuie să faci acum pentru a începe …

– Hai să ne conectăm pe Facebook. Mă găsești aici.  

– Alătură-te grupului meu gratuit de Facebook Dincolo de gânduri AICIEste o comunitate excelentă în care ne vom axa pe subiectele de mai sus și ne vom conecta frumos unul cu celălalt.

-Pe Instagram sunt aici  

-Pe Youtube sunt aici, unde în fiecare luni apare un nou interviu în cadrul emisiunii Din culisele Vieții. Deja poți intra să vizionezi interviurile de până acum.

– Asigură-te că salvezi această adresă de e-mail la contacte și că prioritizezi toate  mail-urile de la social@eugeniahazazup.com și eugenia@eugeniahazazup.comAsta e important! Nu numai că vei primi conținut prețios în interiorul e-mail-urilor, vei primi și notificări despre material gratuit ce poate fi descărcat, cum ar fi caiete de lucru, video-uri și audio-uri, precum și informații despre programele noastre de training exclusivist, webinarii gratuite și oferte killer.

Dar dacă e-mailurile de la mine nu ajung la tine, vei pierde aceste informații importante și nu vei avea avantajul deplin de a fi în lista mea.

(SFAT: Dacă trebuie să iei legătura cu mine sau ai nevoie de ajutor, trimite pur și simplu un e-mail la social@eugeniahazazup.com sau eugenia@eugeniahazazup.com)

În încheiere, doresc să mă asigur că știi de oferta unică de care poți profita pentru că ești aici. Și anume cursul online 5 Tehnici de mișcare mindfulness pentru a-ți ridica energia corpului pe care îl poți avea la doar 80 lei/ 16 euro, folosind codul cupon PROMO80

Simți că ești cu energia la pământ și că nu faci față provocărilor din timpul zilei?

Sau poate că starea ta emoțională este destul de fragilă?

👉Oferă-ți 15 minute zilnic făcând aceste exerciții și vei vedea diferența.

Acest curs este pentru tine dacă îți dorești ….

🍀Să începi ziua energizându-ți corpul, astfel vei putea să treci prin provocările zilei cu mai multă ușurință

🍀Să ai energie să duci la capăt proiectele propuse, astfel nu te vei mai critica și judeca la sfârșitul zilei

🍀Să-ți accelerezi procesul vindecării emoționale, pentru a-ți crea viața împuternicită pe care ți-o dorești cu adevărat

🍀Să aduci ordine în gândurile tale, astfel încât să te poți organiza mai eficient

🍀Să ieși din cercul vicios al oboselii continue, astfel vei putea să te bucuri cu adevărat de viață

🍀Să-ți împuternicești corpul să facă ce știe el mai bine, astfel te asiguri că vei avea o stare de sănătate foarte bună

…… poți afla toate beneficiile aici

Mulțumesc, asta e tot pentru moment.

Pe mâine…

 

Cu căldură

Eugenia Hazazup

Specialist Medicina Energetică
Terapeut, Coach & Trainer

Traducere »