eugenia hazazup

Conectează-te cu Eul Tău

Conectează-te cu Eul Tău

 

Cu cât te vei conecta mai mult la Eul Tău, cu atât mai liber vei fi în toate domeniile vieții.

Cine ești tu ? De ce te afli aici ? Care sunt convingerile tale legate de viață ?

Timp de mii de ani, oamenii care au căutat răspunsurile la aceste întrebări le-au găsit numai ducându-se în interiorul lor.

Ce înseamnă acest lucru ?

Există o Putere în interiorul fiecărui om care îl direcționează plină de iubire către o stare de sănătate perfectă, către relații ideale, eugenia hazazupcătre o carieră optimă și care poate revărsa asupra lui o mare prosperitate .

Pentru a dispune de toate aceste lucruri, noi trebuie mai întâi de toate să credem că ele sunt posibile. În al doilea rând,  noi trebuie să ne eliberăm de acele tipare și programe interioare care generează condiții exterioare pe care nu le dorim în viața noastră. Putem face acest lucru scufundându-ne în interior și  intrând în contact cu Eul Tău, pentru că el știe ce anume este cel mai bine pentru tine. Dacă vom accepta să ne abandonăm întreaga viață în mâinile acestei puteri din interiorul nostru care ne iubește și care ne susține atât de mult, noi ne vom putea crea o viață plină de iubire și mai prosperă.

Noi contribuim personal la crearea tuturor condițiilor care se manifestă în viața noastră, deopotrivă a celor bune și a celor rele, prin tiparele mentale și emoționale pe care le cultivăm. Gândurile pe care le emitem sunt întotdeauna susținute de emoții, iar viața noastră se modelează inevitabil după aceste gânduri și după aceste emoții. Asta NU înseamnă că trebuie să ne învinovățim singur pentru tot ce nu merge bine în viața noastră.

Există o mare diferență între a fi responsabil și a te simți vinovat, sau a-i învinovăți pe ceilalți.

Atunci când vorbesc despre responsabilitate, eu mă refer de fapt la asumarea puterii. Învinovățirea nu înseamnă altceva decât renunțarea la puterea personală. Responsabilitatea ne dă puterea de a aduce schimbările dorite în viața noastră.

Dacă preferăm să jucăm rolul victimei, noi ne folosim această putere personală pentru a ne simți neajutorați. In schimb victimizarea, nu face nimic altceva decât să ne ia orice putere pe care noi o avem și vom crea doar situații care s ă ne confirme faptul c ă suntem niște victime.

In schimb, dacă ne decidem să ne asumăm responsabilitatea pentru propria viață, noi nu mai pierdem timpul acuzându-ne singuri sau acuzându-i pe cei din jur.

Unii oameni se simt vinovați pentru bolile, sărăcia sau problemele pe care și le-au creat singuri. Ei optează pentru a interpreta eugenia hazazupresponsabilitatea ca vinovăție Acești oameni se simt vinovați deoarece se consideră că au dat greș. Ei percep întreaga realitate prin prisma vinovăției, dintr-un fel de masochism care îi face să se învinovățească pentru orice. Asta făceam și eu. Mă învinovățeam pentru boala pe care o creasem în corpul meu, pentru faptul că din cauza sănătății nu reușeam să fiu așa prezentă în viața celor dragi mie și că mă simțeam inutilă. Mă simțeam o pacoste în viața lor. Mă autoînvinovățeam, mă criticam și în același timp mă și victimizam. Nu despre acest sentiment vorbesc eu aici.

Dacă ne putem folosi de problemele și de bolile noastre ca de  niște ocazii pentru a reflecta la schimbările pe care ar trebui să le introducem în viața noastră, noi ne asumăm puterea personală de care dispunem. Foarte mulți oameni care se vindecă de boli teribile ajung să afirme că acestea au fost lucrul cel mai minunat care li s-a  întâmpla vreodată, întrucât le-a oferit șansa de a-și privi viața dintr-o altă perspectivă.

Responsabilitatea este capacitatea noastră de a reacționa în fața unei anumite situații.

Noi avem întotdeauna de ales. Asta nu înseamnă că noi trebuie să negăm  ceea ce suntem și situația în care ne aflăm( și pe care ne-am creat-o singuri). Înseamnă doar că noi ne putem recunoaște propria contribuție la situația creată si putem alege cum să acționăm în fața ei.

Prin asumarea acestei responsabilități, noi căpătăm puterea de a ne schimba. De exemplu, ne putem spune :

« Ce pot face pentru a schimba această stare de lucruri ? »

„ De ce a venit asta către mine?”

Este foarte important să înțelegem că toți oamenii dispun de puterea personală, întotdeauna. Depinde numai de ei cum o folosesc. Este vorba doar de alegere.

Toate evenimentele pe care le-ai experimentat în viața ta de până acum au fost create de gândurile și de convingerile tale din trecut. Nu îți privi  niciodată trecutul cu un sentiment de rușine. Dimpotrivă,  consideră că el a contribuit decisiv la îmbogățirea vieții tale, dându-i sens și semnificație. În caz contrar, nu ai fi ajuns unde te afli acum. Ești persoana care ești acum doar datorită situațiilor din trecut.

Nu are nici un rost să te condamni singur pentru că, demult, nu ai procedat altfel. La vremea aceea ai făcut ce ai considerat că este mai bine pentru tine. Eliberează-te de trecut prin puterea iubirii și fii recunoscător că te-a ajutat să te maturizezi și să ajungi la această nouă conștiință de sine. Fa o listă cu tot ce vezi bun in evenimentele negative din trecutul tău.

Trecutul nu există decât în mintea noastră și în interpretarea pe care i-o dăm la ora actuală. Acesta este singurul moment pe care îl eugenia hazazuptrăim. Acesta este singurul moment în care simțim și în care trăim experiențele vieții. Felul  în care procedăm acum creează fundamentul pentru experiențele noastre de mâine. De aceea acesta este momentul cel mai bun pentru a lua o decizie. Noi nu putem face nimic mâine, la fel cum nu putem face nici ieri. Acum este singurul moment în care putem acționa. De aceea, este foarte important ceea ce spunem, ce gândim și ce facem în acest moment.

Dacă vom începe să ne asumăm în mod conștient gândurile și cuvintele noastre, noi vom avea la dispoziție o trusă de instrumente extrem de utile, pe care le vom putea folosi pentru a modela viitorul așa cum dorim.

Știu că sună simplist, dar reține : punctul de vedere se află întotdeauna în momentul prezent

Eu am fost diagnosticata in urma cu 10 ani cu Spondilita Anchilozanta…. Am simțit că totul se termina, deja mă vedeam înțepenită, că nu mai pot face nimic, că voi fi îngrijită de familie, că va trebui să depind de cei din jur…..

Așa că, în timpul anumitor crize pe care le aveam, am început să mă uit la filmele pe care mi le recomanda mama mea…. Când am văzut filmul « Tu îți  poți vindeca viața » de Louise Hay, am înțeles ca eu îmi creasem tot ceea ce aveam atunci.

A fost dureros să conștientizez acest lucru, dar odată conștientizat, am trecut la acțiune spre o noua viața…. Am început să studiez și să aplic diverse terapii holistice, am început să fac atenție la tot ceea ce mâncam, să ii ofer organismului ce are nevoie, pentru ca și el la rândul lui să mă ajute pe mine.

Este o lupta cu mintea noastră, luptă care din fericire, cu perseverentă o putem câștiga. Eu am câștigat o parte din ea, chiar dacă am mai și pierdut bătălii, contează să câștigăm războiul.

Te încurajez sa fii atent în următoarea perioada la gândurile tale : «Gândește-te la ce gândești »

Fii atent la gândurile tale, de ce natura sunt ? Ce părere ai tu despre tine ? Ce poți face si ce nu ?

Daca îți dorești sa primești direct pe mail cursul de 14 zile „Autovindecare si Reconectare in 7 Pași”, curs gratuit, te rog sa apeși aici si sa începi sa faci acești pași.

Daca îți dorești să abordez un anume subiect, te rog să-mi lași un comentariu.

6 thoughts on “Conectează-te cu Eul Tău”

 1. Multumesc frumos. Foarte interesant articolul. Si eu am aceleași probleme. Mai precis, ma poziționez sub ceilalți. În ciuda faptului că fac o mulțime de lucruri, găsesc soluții întotdeauna cand este vorba de altcineva, mai puțin pentru mine. Am tot felul de sentimente de vinovăție și frică. Incerc sa le înțeleg, dar nu reusesc întotdeauna. Multumesc pentru acceptarea in grup.

 2. Codruta Maria Mihalcea

  Multumesc frumos din suflet pt simplu fapt ca viata ,arhangheli mi Te au scos în cale!ma simt RECUNOSCĂTOARE!🌈👏👏👏❤😘🤗🧚‍♀️ mi as DORI TARE MULT SA.MA DESCOPĂR PE MINE SI SENSUL MEU PE ACEST PĂMÂNT!

  MULTUMESC esti minunata!Fi binecuvântata mereu draga Eugenia, doresc ca u sa raspandesti BINECUVANTARII celor din jurul tau, grupului tau si noua de pe acest minunat grup!
  ❤👏😘🤗🌠🌈

  1. Eugenia Hazazup

   Multumesc cu recunostinta pentru aceste minunate cuvinte Codruta. Te super imbratisez cu drag. Esti minunata

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Traducere »