GĂSINDU-MĂ PE MINE

O călătorie spre a te cunoaște și a afla unde vrei să fii

Te-ai săturat să fii într-o luptă continuă? Sau să te simți lipsit de energie? Să nu reușești să comunici cu corpul tău? Să te oferi în totalitate celorlalți dar mai puțin ție? Te-ai săturat să iei decizii în ultimul moment? Sau să nu le iei deloc pentru că ești confuz? Să te gândești că vei începe să faci o schimbare, dar altă dată…? Să te ocupi mereu de lucrurile urgente? Ai obosit să fii ocupat și totuși…să nu reușești să faci tot ceea ce îți propui? Poate că ești într-un moment din viața ta în care te simți vlăguit…Sau poate că ai o afacere, sau un job care absoarbe toată energia din tine, ca un vampir… și te întrebi la ce bun tot efortul dacă viața ta este chiar mai îngrădită de libertate decât înainte?

Te-ai uitat vreodata în oglindă și te-ai întrebat
Cine este această persoană?”

Toți pierdem legătura cu noi înșine la un moment dat în viață – este normal. Fie că ești de vârstă mijlocie și te confrunți cu plecare copiilor tăi la facultate, sau ai copii mici și ai realizat că undeva te-ai pierdut, sau dacă te confrunți cu destrămarea unei căsătorii, sau poate ai ieșit dintr-o căsătorie abuzivă și apăsătoare, sau poate trăiești viața propusă de altcineva – poate părinții tăi, sau poate că te lupți cu un viciu, sau poate pur și simplu simți că nu te mai regăsești, sau poate te simți confuz, sau nu poți controla emoțiile negative,  poate că simți că ai ajuns la capătul puterilor, că ești obosit, poate simți că mintea ta o ia razna și nu o poți controla, poate că te confrunți cu o boală și nu reușești să găsești cauza…

Cu toții vrem mai mult de la viață, nu-i așa? Dar, de multe ori, în încercarea noastră de a trăi o viață mai bogată și mai plină de satisfacții, ne dărâmăm și părem să ne pierdem de-a lungul drumului.

Succesele noastre pot fi sporadice, puține și rare, iar dezamăgirile noastre pot fi zdrobitoare. Atunci ne luăm o scurtă pauză și, înainte să ne dăm seama, 10 ani trec practic neobservați.

Dar adânc înăuntrul nostru, știm că viața ne poate oferi mult mai mult decât atât. Știm că suntem capabili de mai mult, mult mai mult … însă nu pare să funcționeze pentru noi.

Atentie! După ce vei parcurge cele 6 module, nu te vei putea preface că nu știi ce ai de facut.

Povestea mea

Am trecut prin multe provocări în viață până când am înțeles în sfârșit că este important să-mi ascult semnalele corpului și ale vieții pentru a le putea transforma în avantaje și intr-un adevărat ghid.

Pentru fatptul că nu știam să fac asta și o luam ca pe ”asta este” ”așa îmi este dat”, mă cufundam din ce în ce mai mult.

Am trecut prin dificultăți financiare, având prioade în care trăiam după o zi pe alta, am fost salvatorul tuturor, mai puțin al meu, am avut dezamăgiri și lovituri din partea celor pe care eu credeam să îi ajut, că îi salvez, am fost doborâtă de o boală autoimună petrecând 5/7 zile la pat și am ajuns să am o stimă de sine foarte scăzută pentru că am lăsat toate aceste evenimente să mă caracterizeze.  

Am pornit în procesul meu de acutocunoaștere, am testat, am aplicat, am eșuat și….. am reușit. Am reușit să ies la suprafață și să încep să-mi trăiesc viața împuternicită pe care mi-o doresc.

Deși circumstanțele exterioare strigau că nu am nicio șansă, am reușit să mă cunosc, să îmi ascult corpul și semnalele care vin spre mine pentru a le transforma în avantajul și în ghidul meu personal spre succes.

Eugenia Hazazup

Testimoniale

Rezultatele tale sunt oglinda gândurilor tale.

Nu îți place ce vezi în viața ta?
Nu îți place ce vezi în oglindă? Ia niste decizii. Preferabil diferite.

Poate zici…”da ușor de zis…greu de făcut” și te întrebi cum să iei o decizie bună și să rămâi implicat în acea decizie care este în armonie cu visul tău, pentru suficient de mult timp fără să renunți.

Totuși, există o linie fină aici. Cât este suficient timp și când începe să fie prea mult timp?

Ceea ce eu am învățat în timp în călătoria mea este faptul că ceea ce îi împiedică pe majoritatea oamenilor să ia decizii este fatul că nu se cunosc.

Subestimăm această parte a călătoriei noastre, care probabil este și cea mai importantă.

De mutle ori ne concentrăm pe partea de gândire pozitivă și uităm de sufletul nostru. Sau suntem focusați pe cum să facem să avem succes în cariera noastră, fără să ne dăm seama că noi poate suntem setați mental pentru succes dar nu și energetic, ne axăm pe  corpul nostru fizic, fără să ne gândim că mai avem și un corp energetic care este nevoie să fie în echilibru.

Știi, calitatea deciziilor este esenițală. Și uneori, nu deciziile proaste sunt cauza eșecului și a unei vieți de zbucium. Ci lipsa unor decizii. O decizie proastă este mai bună decât nicio decizie. Ce să mai zic de o decizie bună? O decize bună chiar poate să îți salveze viața, să te transforme, să te propulseze la alt nivel și să facă diferența dintre o viață pe muchie de cuțit și una plină de sens, semnificație și bucurie. O astfel de decizie poate fi să investești în creșterea ta.

ESTE TIMPUL SĂ ÎNVEȚI CUM SĂ IEI controlul asupra vieții tale

Începerea unui proces decizional sănătos și eficient vine din creșterea nivelului de conștientizare. Și știi, A ȘTI CE VREI NU ESTE SUFICIENT.

Dă-mi voie să explic. Gândește-te la o hartă și imaginează-ți că știi unde vrei să ajungi. Vezi exact punctul acela B și îl vezi cu claritate. Ți-ai făcut și bagajul și te-ai înarmat cu energie pozitiva! Dar mai lipsește un lucru. Nu îți poți da seama UNDE TE AFLI ACUM. Dacă nu stiu unde mă aflu, cum aș putea vreodată să știu în ce direcție să o apuc pentru a ajunge unde vreau?

Să ne gândim la punctul A ca fiind locul unde te afli și metaforic vorbind…CONSTIENTIZAREA

Iar punctul B este locul unde îți dorești să ajungi și metaforic vorbind…VISUL, SCOPUL, ȚELUL.

Între cele două te afli TU. Cât de bine te cunoști tu pe tine. Dacă tu nu știi unde ești acum, cum ai putea să trăiești o viață echilibrată, să mergi spre visul tău? Nu știi la ce ai nevoie să lucrezi pentru a ajunge acolo.

Găsindu-mă pe mine   

NU poți ajunge “ACOLO” dacă nu știi ce înseamnă “AICI”.   

Există, pe de o parte, oamenii care chiar cred că este posibil să își creeze propria viață, o viață pe care chiar să o iubească și, în consecință, au tendința de a o crea. Pas cu pas. 

Iar, pe de altă parte, există oameni care nu cred că își pot crea o viață pe care să o iubească, pentru că ei cred că circumstanțele și condițiile exterioare dictează rezultatele din viața lor. Trecutul lor, ce se petrece în prezent… ei luptă impotriva circumstantelor, în loc să avanseze către visurile lor. 

Este foarte probabil să nu te cunosc personal și totuși, știu ceva despre tine: faci parte din una dintre cele două tipuri de oameni. 

Pentru foarte mult timp, eu am fost printre cei care credeau că viața este o serie de întâmplări asupra carora nu avem control. La urma urmei, trauma aia din copilarie nu a fost o întâmplare care nu era în controlul tău? Ba da. Dar dacă o lași în continuare să îți determine viața stă în controlul tău, este decizia ta…

Mediul și locul în care te-ai născut și ai crescut nu au fost în controlul tău. Dar ai acum posibilitatea de a decide dacă să te mai lași influențat de acestea sau nu. 

Poate că nu ai controlul asupra situație în care ești acum. Dar ai controlul asupra deciziei pe care o iei să ieși de acolo. Poate că nu ai control asupra venitului pe care îl primești în acest moment la job. Dar ai control asupra creșterii tale. Tu decizi dacă devii mai bun. Dacă devii din ce în ce mai bun. Dacă rămâi sau nu la job. Dacă, la un moment dat, îți deschizi o afacere. Sau dacă îți crești afacerea existentă.

Întotdeauna va merita să investești pentru a deveni unul dintre cei mai buni pe segmentul tău de piață sau în domeniul tău de activitate. Iar autocunoașterea te ajută în direcția asta. Cu cât te cunoști tu pe tine mai bine, cu atât vei putea lua decizii mai rapide și mai constructive pentru tine.

Sunt aici să te susțin în călătoria spre tine

În cele 6 module am pus informații și exerciții care te vor ajuta să te cunoști și astfel să mergi către viața implinită pe care ți-o dorești. Acest program este gândit în așa fel încât să treci prin 3 etape importante.

Înțelegere …. Este nevoie să înțelegem cum funcționează corpul nostru fizic și energetic pentru a reuși apoi să preluăm controlul

Acceptare …. Învățăm să ne acceptăm atât pe noi cât și tot ceea ce ne înconjoară pentru ca apoi să avem o atitudine pozitivă pentru a le depăși

Transformare …. Aplicăm, aplică, aplicăm

Vom lucra pe 3 planuri : Minte – Corp – Emoție

Modul 1 - Cum am ajuns aici?

Modul 2 - Ce fac să schimb?

Modul 3 - Cea mai buna parte a mea!

Modul 4 - Cine vreau sa fiu?

Modul 5 - Cine voi fi?

Modul 6 - Clădindu-mi drumul spre viitor!

Pentru a fi în echilibru este nevoie să știi să te asculti

Exista doua moduri foarte diferite de a aborda viata. 

Poti sa ai o viata bazata pe o viziune sau poti avea o viata bazata pe conditii si circumstante exterioare. O viata prin care sa iti aliniezi deciziile de zi cu zi la viziunea pentru ce vrei sa creezi, in orice domeniu din viata ta. 

Sau o viata prin care reactionezi la ce se intampla zi de zi, in orice domeniu din viata ta.
Tu decizi in care dintre cele doua moduri traiesti.

Traiesti intentionat sau traiesti intamplator.

Esti si tu la distanta de o DECIZIE de a-ti schimba viata si desi STIU ca suna ca un cliseu, eu am in minte aceste schimbari. Si stiu ca si tu poti!

Ai intrebari?

Avem raspunsuri.

Cursul începe pe data de 5 mai 2021.

Accesul la curs il ai pe baza de user si parola pe platforma noastra: www.eugeniahazazup.com

Ai acces pe viata la curs.

Ai garantie 30 zile de la inceperea cursului. Dacă iti dai seama ca din diferite motive nu este pentru tine, iti voi returna banii.

Cele 6 modușe te vor ajuta sa iti dai seama unde esti acum si ce trebuie sa faci pentru a ajunge ACOLO, iti va deschide ochii si iti vei lua pasii corecti de actiune si abordarea potrivita in viata ta care iti va OFERI mai mult decat iti IA.

Dacă esti in căutarea unui ghid cuprinzător care sa te ajute sa îți schimbi mentalitatea si să te muti in acea viata ideala, acest program are ceea ce ai nevoie.

Daca nu esti serios in legatura cu imbunatatirea rezultatelor in viata ta si nu esti dispus sa depui efortul necesar pentru a construi o viata imputernicita, ci cauti o modalitate usoara si rapida de a se întâmpla totul peste noapte… acest program nu sunt pentru tine.

De asemenea, daca nu esti dispus sa aplici, sa faci pasii necesari, sa iei masuri in functie de noile constientizari… nu este nici pentru tine.

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți vom mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect

174070816_454428159174911_7547017427267640822_n
BONUS 1 - Valabil 24 ore

Test de analiză comportamentală și 3 sesiuni private cu Eugenia Hazazup

Ce ar fi dacă ai putea să profiți de cele mai bune motivații ale tale și ai putea să-ți îmbunătățești dramatic relațiile și să-ți accelerezi rezultatele? Personalitate ta individuală îți influențează fiecare aspect al vieții.

De asta unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru a te crește pe tine și pe ceilalți e să ăți înțelegi stilul de personalitate și ceea ce te stimulează în mod natural. Când ăți recunoști punctele tari și slăbiciunile, ești în stare să dai tot ce ai mai bun în timp ce lucrezi cu oamenii din jurul tău.

main-image-master-your-self-image
BONUS 2 - Valabil 48 ore

Cursul Remodelează-ți imaginea de sine ( Maaster Your Self Image)

Noi nu facem ce știm să facem, facem ce suntem…sau cine credem că suntem. Modul în care ne vedem pe noi înșine este crucial pentru că este imposibil să-ți depășești propria imagine de sine. Maxwell Maltz spunea că, dacă vrem să experimentăm o schimbare de durată în viață…avem nevoie să începem din interior.

Avem nevoie să începem prin a lucra la noi înșine. Emerson a spus : Ce rost are să facem jurăminte eroice de îmbunătățire, de schimbare dacă de ele se vor ține același vechi infractor. În mod conștient, suntem hotărâți să ne schimbăm, dar subconștient, pur și simplu vrem să păstrăm totul așa cum este. Încă 10 ani pe autopilot nu o să doară, va fi drăguț și confortabil! Dar este de speriat cât de mult timp se scurge fără ca măcar să ne dăm seama.

Uită-te la rezultatele pe care le ai în acest moment în viața ta, în oricare din ariile vieții tale și întreabă-te : De ce nu am deja ceea ce eu îmi doresc cu adevărat? ….. Apoi du-te în fața oglinzii…. Acela este răspunsul. TU. 8 lectii despre imaginea de sine în care înțelegem cum funcționează și ce să facem să o creștem 8 sesiuni de ghidare în direct cu Eugenia Hazazup (atât lecții, cât și sesiuni de întrebări și răspunsuri, pentru curiozități, soluții, răspunsuri referitoare la situațiile tale concrete, pentru a crește pe cele 5 domenii principale ale vieții) 8 caiete de lucru practice.

Exerciții zilnice pentru parcurgerea și aplicarea resurselor pas cu pas Acces pe viață la toate resursele înregistrate pentru a putea fi parcurse, aprofundate și cu adevărat aplicate în viața ta (valoare 300euro) Accesul la acest curs eu il deschid doar o dată pe an, in noiembrie….. deci ai o super oportunitate să ai acces la el acum

book-5280551_1920
BONUS 3 - Valabil 72 ore

Cursul distruge-ți obiceiurile nocive

De cele mai multe ori, visurile noastre, tipul de viață dorit, obiectivele noastre pe termen scurt, mediu sau lung, rămân la stadiul de dorință.

Ne întrebăm un timp “de ce?”, fără să căutăm cu adevărat o schimbare în profunzime. Totul este în mintea noastră. Observând că, în mod repetat, nu obținem un răspuns concret la această întrebare , ajungem la concluzii eronate și imaginare că:

• "nu am avut noroc"
• "toate mi se întâmplă doar mie"
• "altora le-a fost mai ușor" etc.

Toate acestea sunt convingeri care ne fac să ne resemnăm și să renunțăm la ceea ce ne dorim. Tot acest proces interior: “vreau, nu obțin ce vreau, nu caut sursa reală, astfel decid să renunț la vis”, își are rădăcina în câteva convingeri limitative care se transformă în timp în blocaje.

• Nu pot / Nu știu/ E greu/Nu merit/Nu e pentru mine/Voi eșua/E prea târziu pentru mine/ Ce va zice lumea?

Vestea bună este că toate aceste convingeri, tipare, se pot schimba. Totul ține de o simplă alegere. Întrebarea este ești sau nu hotărât să faci o alegere spre schimbare?

Dacă răspunsul este DA, atunci cu siguranță vei face pasul să ni te alături în curs pentru a primi acest bonus Primești acces instant la 5 meditații și 5 lecții audio care au ca scop să te ajute să0ți schimbi convingerile limitative

Valorare (250 euro)

eugenia
BONUS 4

12 întâlniri de coaching de grup.

Vom avea întâlniri de coaching de grup care au ca scop să te ghidez în această minunată călătorie spre a-ți trăi o viață în echilibru. În întâlniri vom avea tot felul de jocuri interactive pentru a reuși să implementăm tot ceea ce învățăm în curs

BONUS 7

5 meditații ghidate pentru a te ajuta in aceasta călătorie.

Garanție 30 zile

Primește banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Credem cu toată inima în acestă metodă. O aplicăm de atât de multă vreme, ne-a adus așa de multe rezultate pozitive în viața noastră încât ne-a făcut să îți putem oferi cea mai bună garanție pe care probabil ai întâlnit-o până acum.

Motivul #1 pentru care cei mai multi oameni eșuează este faptul că nu sunt conectați cu adevarat cu ei inșiși

Secretul succesului meu si al succesului tau este faptul ca va trebui sa te cunoști și să te cresti pe tine, pentru a putea trăi viața pe care ți-o dorești. “Cum adica? Ce este cu fantezia asta?” poate te intrebi… E ok, si eu am fost sceptica. Nici eu nu am inteles si nu stiam macar la ce se refera.

Cum adică să mă cunosc? Sunt cu mine de o viață, normal că mă cunosc. Cum mă cunosc eu nu mă cunoaște nimeni. Cum adica sa ma cresc pe mine? Am terminat scoala, deci gata cu invatatul, acum hai la treaba si sa lasam prostiile…

Totusi… a trebuit sa recunosc faptul ca intr-adevar… nu mă cunosc. Nu îmi cunosc potențialul meu, Nu mă văd in stare că reușec. Asta arătau și rezultatele din viața mea. A trebuit sp-mi dau voie …..sa incep sa invat CUM sa gandesc si nu CE sa gandesc.

Am luat fiecare domeniu al vieții mele și am fost sinceră cu mine unde eram. Pe plan financiar, aveam datorii, pe parte de sănătate aveam dureri cronice, pe partea de relații, eram bună când eram salvator doar, imaginea mea de sine, lăsa de dorit, eram dominată de tot felul de frici și nu aveam putere să ies de acolo. Viața mea începe încet încet să se destrame doar că eu nu prea voiam să văd asta.

Te-ai observat vreodată pe baza a ce iei deciziile?

Daca iei decizii in viata ta dupa cum te-ai trezit de dimineata…nu te mira ca rezultatele vin dupa cum bate vantul. O gandire aleatorie nu va produce actiune structurata.

Asta suna nebunesc…dar oamenii o fac tot timpul. Și eu am făcut-o. De aceea am și eusuat de mutle ori. Nu exista un filtru prin care sa iau deciziile, nu exista un model de invatare a succesului, nu exista un DE CE solid, nici sistem bine pus la punct si nici emotie puternica si trageam de o decizie pana eram stransă cu usa.. Și crede-mă că a durut rău.

Problema este ca nu stim cum sa gandim si ramanem blocati in multitudinea de optiuni din jurul nostru astfel ca incepem sa amanam actiunea in loc sa alegem si sa trecem la treaba

Hai sa recapitulam ce anume primesti

 • Conștientizăm cum am ajuns aici și ce putem face să schimbăm
 • Creierul și trăirea celei mai bune vieți
 • Gândurile automate, cum s-au creat patternurile, identificăm distorsionare în gândurile automate și credințele care stau la baza lor
 • Exercițiu de vizualizare pentru conștientizare ”Cum am ajuns aici”
 • Jurnal de reflecție
 • Tehnici terapia cognitiv comportamentală

 • Meditație pentru a ne ajuta să înțelegem și să integrăm mai ușor
 • Ego și teama de schimbare
 • Efectul gândului asupra circumstanțelor, sănătății si corpului
 • Psihologia pozitivă
 • Tehnici din psihologia pozitivă

 • Meditație pentru a prelua controlul asupra fricii
 • Cea mai bună parte a mea
 • Îmi cunosc caracterul
 • Puterea ta de a crea
 • Exercițiu de vizualizare Privint partea strălucitoare
 • Jurnal de reflecție
 • Cum aplic asta? Tehnici pentru integrare

 • Meditație pentru a ne conecta cu partea creativa din noi
 • Ce simți despre corpul tău?
 • Învață să citești și să înțelegi semnalele corpului
 • Gânduri pozitive …. Fii blând cu tine
 • Jurnal de reflectie
 • Tehnici de acceptare și cunoaștere a corpului

 • Meditație de conectare și ascultare a semnalelor
 • Ancorarea in prezent și beneficiile ancorării
 • Îmi descopăr potențialul cu ajutorul meditației
 • Jurnal de reflectie
 • Tehnici pentru ancorarea în prezent

 • Meditație pentru a ne conecta cu partea creativa din noi
 • Conștientizarea de sine 
 • Paradoxul dintre control și pierderea conștiinței de sine
 • Jurnal de reflectie
 • Integrare prin tehnici din psihologia pozitivă

 • Meditație pentru a ne conecta cu partea creativa din noi

Plată 1 persoană

Plată Integrală

1 Persoana
RON 1680
 • Toate Bonusurile mentionate mai sus
 • 6 module pentru a te ajuta sa te cunoști și să afli unde vrei să fii
Popular

Plată 2 Rate

1 Persoana
RON 845
 • Toate Bonusurile mentionate mai sus
 • 6 module pentru a te ajuta sa te cunoști și să afli unde vrei să fii

Plată Family

Plată Integrală Family

2 Persoane
RON 2240
 • Toate Bonusurile mentionate mai sus
 • 6 module pentru a te ajuta sa te cunoști și să afli unde vrei să fii
Popular

Plată Family 2 Rate

2 Persoane
RON 1125
 • Toate Bonusurile mentionate mai sus
 • 6 module pentru a te ajuta sa te cunoști și să afli unde vrei să fii

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu mare placere.

Eugenia Hazazup
Traducere »