Zile
Ore
Minute
Secunde
Oferta a expirat!

Controlează-ți durerile, dezordinea mentală, corporală și sufletească.

Preia controlul asupra gândurilor și durerilor tale, prin tehnici terapeutice și meditații dovedite.

Prin armonia dintre minte, trup și suflet, aduci autovindecarea și echilibrul emoțional și mental în viața ta.

Stresul, termenele limită, grijile, fuga zilnică, așteptările celorlalți, obiectivele care nu se mai împlinesc… toate acestea ne deconectează de la esența noastră, de la starea de armonie a corpului, de la puritatea emoțiilor și a gândurilor frumoase, de la starea de bine cu noi înșine și de la relațiile armonioase care ne leagă de cei dragi. Oboseala, lipsa somnului, lipsa grijii față de corp produce frustrări și tensiuni care, de cele mai multe ori, culminează cu probleme de sănătate, cu neînțelegeri în relații, cu pierderea poftei de viață și, uneori, cu depresii.

Pentru a recâştiga armonia dintre minte trup și suflet, am creat acest prim curs online care te îndruma, pas cu pas, cu ajutorul meditatiei și a câtorva tehnici demonstrate.Chiar dacă nu ai mai reușit până acum să meditezi, sau dacă ești chiar la început, aici înveți.

Te înscrii în cursul online
Primii pași către Armonia dintre Minte Trup Suflet.

Înveți să meditezi.

Îți recastigi echilibrul emoțional si mental.

Este ușor să-i iubești pe cei din jur, dar câți dintre noi se iubesc pe ei înșiși?

Doar în momentul în care ajungi să te iubești pe tine însuți are loc magia în viața ta.

Valoare totală a programului + bonusuri

(2565 ron) 530€

Oferta UNICĂ 22€ (107 ron)

Preia controlul acum

Îmi aduc aminte că  “nu am timp” era ca o mantră a mea. Nu reușeam să mă organizez. Eram într-o continuă mișcare, eram ocupată, dar nu eficientă. Normal că asta a atras și “dezordinea mentală”. În momentul în care îmi petreceam timpul cu familia, cu fetele mele, eram oriunde numai nu acolo prezentă.

Nu reușeam să mă deconectez de la stresul zilnic care deja mă presa. Deja lua controlul asupra mea. Normal că au apărut durerile. Durerile sunt emoții. Iar stresul era una din cauzele durerilor mele.  Știai că promisiunile făcute tu față de tine și neținute, îți afectează încrederea în tine? Eu nu știam și a mai fost un motiv de a acumula inconștient emoțiile negative și oboseala în corpul meu. Tu știi ce emoție ți-a cauzat durerea? Tu știi de ce ești stresat? 

 

Dacă-ți dorești cu adevărat toate aceste lucruri, continuă să citești această pagină, pentru a afla cum te pot ajuta eu.

Cine e la putere? TU sau MINTEA ta ?

Corpul nostru comunică foarte bine cu mintea și emoțiile. Durerile, dezechilibrele emoționale, lipsa de energie sunt toate cauzate de emoții. Neștiind cum să ne controlăm emoțiile, cum să ne ascultăm corpul, ajungem să avem dureri cronice, boli autoimune, anxietate, depresie, blocaje, dezechilibre. Oare cum te ajută, dacă ajungi în acest punct al disperării?  

În urma cu 10 ani, am pornit pe aprofundarea terapiilor energeticeReiki în Franța, Litoterapia, Pendulul, Aromaterapia, Terapia prin artă, Mindfulness și  Access Consciousness în Belgia.  Sunt coach, trainer si speaker certificat John Maxwell Team (România și America). Am investit și încă investesc în studiul potențialului uman. Ador să descopăr cât de puternici suntem. Doar suntem ființe infinite, nu? 

Iata ce am inteles:

Mintea și corpul fizic, fac parte a aceluiași întreg.

Trupul este o formă de energie, iar mintea transmută valorile spiritului în energie, însă într-o altă formă, esențială vieții. Subconștientul este în control al majorității funcțiilor corpului, iar activitatea desfășurată de corp influențează starea mentală.  Liniștea sufletească atât de dorită este însă o realitate greu de îndurat pentru omul neobișnuit cu neliniștea. Este nevoie să accesezi  liniștea mentală și sufletească. Asta vom învăța în acest curs. Ne vom ajuta de meditații pentru a face cunoștință cu această liniște, pentru a reuși să-ți asculți corpul și astfel să obții echilibrul dintre mintea, trupul și sufletul tău. Începe să fii conștient de corpul tău, începe să-l asculți și să mergeți în aceeași direcție.

Toate bolile și dezechilibrele emoționale apar din  cauză că nu avem educație emoțională

Nu știm cum să ne ascultăm corpul. Nu știm cum să ducem gândurile în ajutorul nostru. Nu știm cum să gândim ci ce să gândim. Nu știm să devenim eficienți, ci suntem doar ocupați. Suntem în epoca vitezei, cum te afectează pe tine asta? 

Misiunea mea este aceea de a te învăța,  ușor, cu pași mici și siguri, cum să ții pasul în această perioadă, în avantajul tău. Cum să transformi boala, blocajul, durerea, în aliatul tău. Cum să reușești să depășești situațiile dificile din viața ta. Și știu din propria-mi experiența cat de important este sa ai pe cineva alături de tine.

Îmi doresc să-ți aduc beneficiile meditației în viața ta.

Cursul online:
Pasi practici pentru Armonia dintre Minte Trup si Suflet

Așa cum spuneam, îmi doresc să fiu alături de tine, pas cu pas și să te ajut să faci din meditație un obicei zilnic. În acest scop, am pregătit pentru tine 15 meditații care durează între 2 și 15 minute. Sunt meditații active, dar și meditatii sezute ( stând într-o poziție confortabilă ție).

Valoare 100€

În plus vei avea 10 lecții audio în care vom atinge subiecte ca

Valoare 120€

Îți oferim șansa de a învăța alături de o comunitate armonioasă, cum să aduci armonia în viața și sufletul tău.

Totul este pe înțelesul tău, într-un mod plăcut și simplu. Ai acces  la curs pe viața. Îl poți parcurge în ritmul tău, iar eu sunt alături de tine în aceasta calatorie.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în programul nostru și să-ți dedici măcar 15 minute pe zi. Eu cred meriți, oricum, mult mai mult decât aceste 15 minute. Eu voi fi aici și voi avea grijă să înțelegi totul, te voi învăța cum să faci pași, cum să înveți sa meditezi și să-ți asculți corpul. Avem apeluri live în care te ghidez în călătoria ta, pentru a mă asigura ca ai parte de cea mai frumoasă și benefică experiență a ta de până acum.

Testimoniale

Este ușor să-i iubești pe cei din jur, dar câți dintre noi se iubesc pe ei înșiși?

Învață sa te iubești pe tine ca sa poti sa-ti vindeci mintea, trupul si sufletul si astfel preiei controlul asupra emoțiilor copleșitoare din viața ta.

Valoare totală a programului + bonusuri

(2565 ron) 530€

Oferta UNICĂ 22€ (107 ron)

Eugenia Hazazup

Eugenia Hazazup

Misiunea mea este aceea de a aduce liniștea și echilibrul emoțional în viața ta,  într-o lume a vitezei.

Cu 18 ani în urmă, când mi se  spunea să mă opresc puțin din “fugă”,  raspundeam: “Nu am timp de așa ceva. Eu sunt un om al acțiunii, deci așa îmi este bine.” Am mers pe acest principiu 10 ani, îmi era “bine”, sau așa credeam eu. Cu fiecare zi ce trecea, eu mă deconectam de mine, iar asta ducea la tot felul de situații dureroase în viața și corpul meu.  Așa au început dezechilibrele emoționale. Într-un final, au apărut durerile, pe care le duceam la tăcere cu anumite calmante. Au început sa fie mai profunde, mai dese. Au început investigații, internari, fizioterapie. Într-un final, au devenit dureri cronice. Ajunsesem să-mi petrec 5/7 zile la pat, indopându-mă cu pastile. Am continuat așa, până în ziua în care, văzându-mă că merg prin casă ținându-mă de pereți,  una dintre fetele mele, pe atunci de 7 ani, a întrebat : “Mami va muri? Am să rămân fără mami? Dacă mami moare mor și eu”. A fost momentul în care mi-am jurat eu mie, că mă voi face bine și în același timp, am înțeles ce însemna “opreștete puțin”.

Am pornit pe aprofundarea terapiilor energetice:  Reiki în Franța, litoterapia, pendulul, aromaterapia, terapia prin arta, mindfulness și  Access Consciousness în Belgia. Sunt coach, trainer si speaker certificat John Maxwell Team în România și America. 

Din tot ceea ce eu am studiat și am aplicat în viața mea, îmi doresc acum să le aduc și-n viața ta.

Beneficiile programului
Armonia dintre Minte Trup si Suflet

Poți face acest curs în ritmul tău, în confortul casei tale. Timpul pierdut pe drum îl poți folosi în a medita, în a petrece mai mult timp de calitate tu cu tine.

Cuprinsul Programului
Armonia dintre Minte Trup si Suflet

15 Meditații ghidate (diferite tehnici).

10 Lecții audio

Caiete de lucru

Comunitate

Cumperi mai repede = Mai multe BONUSURI

BONUS 1

Întâlniri online de susținere, în care te voi ghida pas cu pas în lumea meditațiilor. Vom avea și întâlniri de grup în care vom face meditații.
Valoare 50 euro.
(Valabil pe toata perioada ofertei)

BONUS 2

Seria de clipuri “Armonie la minut”, în care abordăm subiecte ca: iertarea, iubirea, liniștea, calmul, relațiile, imaginea de sine, energizarea, râsul, frica și multe alte subiecte. Un clip cu care îți poți începe ziua.
Valoare 100 euro
(Valabil pe toata perioada ofertei)

BONUS 3

Meditație cu afirmații pozitive personalizată, pentru tine și nevoile tale, pentru a avea un efect și mai puternic în viața ta. Îmi spui ce nevoi ai în acest moment și eu îți voi face o meditație personalizată.
Valoare 80 euro.
(Valabil 48 ore)

BONUS 4

Studiu personalizat pe data de naștere din care vei afla: limitările, provocările dar si resursele prin care să mergi mai departe.
Valoare 80 euro.
(Valabil primii 20 inscrisi)

Zile
Ore
Min
Sec
Oferta a expirat!

BONUS 5

Un bonus care este pentru cei cărora le place să acționeze imediat: 1+1 GRATIS. DA cumperi un program și poți aduce alături de tine un membru al familiei, gratuit, care va avea acces la cele 15 meditații, cele 10 lecții audio, bonusul 1 si bonusul 2.
Valoare 370 euro.

Zile
Ore
Min
Sec
Oferta a expirat!

“Eu sunt om de acțiune nu doresc să mă opresc”.
Și totuși, unde crezi ca vei ajunge?

Eu am o misiune simplă: să aduc liniștea și calmul în corpul tău, într-o era a vitezei. 

Probabil că spui “eu sunt om de acțiune nu doresc să mă opresc” și ai dreptate, nici eu nu doream să mă opresc, până când corpul meu a luat inițiativa și m-a oprit el. Nu m-am oprit pentru că mi se părea “pierdere de timp”, până când am văzut că viața și mintea mea este un haos total. Am continuat cu acțiunea, până când am început mai mult să pierd decât să câștig. Am continuat să caut cauzele în exterior, fiecare durere pe care o aveam, fiecare dezechilibru, fiecare pierdere, sigur era o cauză exterioară și totuși, noi suntem cauzativi. 

În corpul meu sa instalat o boală, apoi un mare impas financiar. Toate astea pentru că eu alesesem “eu nu pot să meditez”, “nu am timp”, “trebuie să fiu în mișcare, asta sunt eu” și totuși cum știm că suntem în mișcare, dacă nu știm să ne oprim? 

 Poate că la tine este altfel. Poate pierderea unor relații, poate anxietate, depresie, atac de panică. Poate lipsa de energie. Poate singurătatea pe care o ai în suflet. Fii tu atent la tine. Ce anume nu este parcă “în neregulă”?

Acum, eu nu îți spun ca tu să te oprești din tot ceea ce faci, nu, nu asta este ideea, ideea este să-ți aduci liniștea și calmul mental. Să te oprești și să te evaluezi, să-ți asculți inima, ea ce părere are? Corpul tău, ce îți spune? Ești pe drumul cel bun?

Eu cu acest curs îmi doresc să aduc acest strop de liniște, pace, calm, care te va duce către o viață în armonie. Imaginează-ți, cum ar fi să fii plin de energie, să atragi în viața ta oameni care sunt în armonie cu tine, relații benefice. Cum ar fi dacă ai reuși să comunici mai frumos cu familia ta? Cum ar fi să înțelegi fiecare semnal al corpului tău sau al evenimentelor din viața ta?

Acum gândește-te:

Ceea ce faci acum, în ritmul în care mergi acum, în direcția în care mergi acum, se va întâmpla acel lucru?

Vei trăi viața aceea? 

Ce poți alege acum, pentru a face un pas în acea direcție?

E mai dureros când nu vezi ce ți se întâmplă în viață, decât ceea ce ți se întâmplă în viață.

Eugenia Hazazup

Chiar dacă ai urmat cursul integral, dacă ești nemulțumit din ORICARE motiv, noi îți oferim banii înapoi.

Garanția calității 100%

Oferta a expirat!

Programul

Armonia dintre Minte Trup si Suflet
22
  •  
Share on facebook
Distribuie
Traducere »