eugenia hazazup

Am o idee, dar nu știu cum să fac

Am o idee, dar nu știu cum să fac

Ți-ai dorit vreodată să-ți stabilești un obiectiv măreț, dar ți-a fost frică să îi oferi timpul și energia pentru a crea planul pentru a-l îndeplini?

Fiecare realizare începe ca o idee

Fiecare realizare începe ca o idee. Această idee devine apoi o teorie. Această teorie devine apoi un fapt, rezultând astfel o realizare. Acest proces este rezultatul celei mai înalte forme de gândire pozitivă.

Există o formă creativă de energie și se manifestă ca imaginația noastră. Când este activată, este capabilă să construiască imagini clare și vii a ceea ce ne dorim. Când visăm, mintea noastră este plină de gânduri ilogice, cum ar fi levitarea sau să stai afară în costum de baie în timp ce ninge și nu simți frigul. Când construim o idee, nu trebuie să ne preocupăm de „CUM” să o ducem la îndeplinire. Mai întâi trebuie să construim imaginea și apoi acel „CUM” ni se va dezvălui. Vrem să ne păstrăm mintea liberă de dezordine, astfel încât să putem construi această imagine în culori – să ne putem folosi simțurile pentru a o aduce la realitate.

Și acum?

Acum că avem imaginea, trebuie să ne angajăm să fim capabili și dispuși să aducem la realitate această imagine. Aici ieșim din zona noastră de confort și trecem dincolo de limitele sistemului nostru de credințe. Acesta este locul în care îndoielile încearcă să se infiltreze în mintea noastră creând frică și apoi în cele din urmă renunțăm la visurile noastre. Întrebarea despre „cum” este inutilă, deoarece nu ai putea ști cum, deoarece nu ai făcut niciodată acest lucru înainte, așa că renunță la nevoia de a ști acest lucru și continuă să te concentrezi asupra imaginii.

Odată ce angajamentul este stabilit și ești dispus să treci la treabă și ești capabil să mergi mai departe, ideea trece în faza următoare a procesului și se transformă într-un obiectiv. De aici, imaginea este mutată în mintea subconștientă pe măsură ce emoțiile se formează și se atașează ideii transformând-o în formă fizică.

Ideea începe să fuzioneze cu tine și vibrațiile tale se schimbă

Ideea începe să fuzioneze cu tine și vibrațiile tale se schimbă, provocând schimbarea comportamentelor. Aceste schimbări încep o forță de atracție care îți construiește conștientizarea oportunităților care au fost întotdeauna acolo, dar sunt acum vizibile pentru tine și încep să fie în aliniament cu obiectivul tău. Prin credință și încredere în această idee, începi să transformi ceea ce a fost cândva un vis în realitate.

Acum, poți lua acea idee și să o împarți în bucăți mici. Știi cum se spune, elefantul se mănâncă bucățică cu bucățică. Șa și ideea noastră. Poate că ni se pare una foarte mare, dar împărțind-o în bucățele mici, în obiective mici, obiective zilnice, vei reuși.

Chiar vin cu sugestia, mai ales dacă te-ai chinuit în trecut să realizezi obiective, să îți setezi obiective pe termen foarte scurt, obiective de o zi care îți vor permite sa câștigi încredere în abilitatea ta de a-ți ține cuvântul și angajamentul față de tine.

Fiecare mică victorie se va clădi pe ultima și va începe să creeze modelul de învățare al succesului în mintea ta.

Nu mai stabilesc obiective!

Aveam obiceiul să îmi stabilesc obiective mari pe termene foarte scurte, ca apoi să nu reușesc să le ating și să ajung la concluzia că ”mai bine nu îmi mai pun obiective și asta e… și așa nu reușesc să le ating.” Și așa am ajuns acolo unde viața credea că aș vrea eu să ajung, nu unde îmi doream eu cu adevărat. Fără o direcție clară nu poți avea pretenția să ajungi într-un loc în care să îți și placă.

Cât despre idei la fel. Dacă primeam o idee și eu nu vedeam acel cum, renunțam. Fără să îmi dau seama că este normal să nu știi cum, până nu îl faci. Acum ador când primesc o idee și mai ales când este una mult mai mare decât mine, pentru că știu că asta mă va provoca și mă va crește foarte mult și foarte repede.

Te provoc să scrii în comentarii care este ideea pe care o ai în acest moment și căreia nu îi dai nici măcar o șansă. De ce?

Articole care ar putea să te intereseze :

Ce este confortul și cum pot să fiu în confort, Cum ne afectează angajamentele și promisiunile, 7 Mituri despre meditații și o scuză bună ca să nu meditezi, Ce sunt deciziile și cum le luăm?

Materiale și cursuri gratuite:

mini-curs 7 Pași spre vindecarea emoțională prin reconectarea cu tine,

e-Book Un Nou Început

4 pași pentru a-ți schimba o convingere limitativă 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Traducere »