Accesul expiră ……

MESAJ IMPORTANTVreau să te ajut să economisești 120ron. Iar accesul la această sumă economisită expiră.
Această ofert
ă  se încheie în această noapte și nu vreau să o ratezi!

Continuă să citești pentru întreaga poveste…

Hai să începem cu asta.

Nu a existat nicicând un moment mai important decât ACUM să începi să îți transformi viața și să începi să trăiești viața pe care ți-o dorești cu adevărat.

De fapt, cred că este cheia pentru deblocarea succesului tău în orice arie a vieții tale îți propui tu.

Învățarea, aplicarea și stăpânirea acestor principii …

Cursul online ”Floarea Vieții”…. Ce este Floarea Vieții?

Viața și spiritul în armonie.

Regăsește-te pe tine însuți desenând Floarea Vieții.

Stresul, grijile, fuga zilnică, nelinistea, lipsa creativității, anxietatea, depresia, frica… toate acestea ne deconectează de la esența noastră, de la starea de armonie a corpului, de la puritatea emoțiilor și a gândurilor frumoase, de la starea de bine cu noi înșine și de la relațiile armonioase care ne leagă de cei dragi.

Nu știu care îmi este scopul”

“Sunt confuz”

“Nu am timp de nimic”

“Nu am energie”

“Nu știu să mai rad”

“Nu am inspirație, îmi lipsește creativitatea”

“Am atacuri de panică”

“Durerile nu-mi dau pace”

Dacă și tu te regăsești măcar în una din afirmațiile de mai sus, sau poate că poți tu continuă această listă cu multe altele de acest gen, este momentul să-ți dai mai multă atenție ție și una din metode este desenând Floarea Vieții.

Află unde te duce drumul vieții și mai presus de toate cine ești tu. Viața este curgătoare și tu faci parte din această curgere. Dacă cunoști semnificația spirituală a Florii Vieții, ceea ce vom face în acest curs online, atunci aceasta îți poate aduce inspirație divină.

Este o metodă simplă și în același timp puternică, ce te va scoate din cercul vicios în care ești acum.

Fiecare persoană reacționează diferit atunci când privește simbolul Floarea Vieții. Persoanele deosebit de sensibile pot simți vibrațiile puternice care întăresc câmpul energetic. În același timp, simbolul poate servi ca ajutor în meditație și pentru răspândirea armoniei interioare.

Dacă dorești sa fii însoțit de energiile pozitive ale simbolului Floarea Vieții, este o idee foarte bună să porți o bijuterie cu această reprezentare, dar  și mai puternic este să o desenezi  tu și astfel să te conectezi direct la puterea terapeutică și protectivă a acestui simbol.

Ce domină în viața ta?

Energia pozitivă, sau cea negativă?

 • Ai crize de atac de panică?
 • Anxietate?
 • Depresie?
 • Ești blocat într-un punct anume și nu știi care este următorul pas?
 • Încă nu îți cunoști drumul?
 • Dormi și totuși te trezești tot obosit?
 • Suferi de insomnie?
 • Ești lipsit de energie?
 • Ai încercat vreodată să meditezi și ți s-a părut greu? Iti veneau tot felul de gânduri?

Este timpul să aduci Floarea Vieții în viață ta.

Floarea Vieții prinde putere pentru tine în momentul în care dorești să te protejezi de influențele dăunătoare din exterior. Acestea includ undele electromagnetice, apa și hrana care pot avea o doză de toxicitate. Simbolul ajută la energizare și produce o digestibilitate mai bună, precum și un mediu de viață mai confortabil.

Pentru o experientă și mai intensă, desenează Floarea Vieții!

Desenând Floarea Vieții, o vei putea percepe într-o cu totul altă perspectivă. Vei putea simți mult mai puternică energia manifestată de acest simbol. Poți folosi desenele personale cu acest simbol pentru a face diverse experimente, pentru a transforma energiile de care consideri că nu ai nevoie. Poți încerca să vezi efectele Florii Vieții desenate de tine în comparație cu simbolul printat.

În urmă cu 11 ani, am pornit pe aprofundarea terapiilor energetice:  Reiki în Franța, Litoterapia, Pendulul, Aromaterapia, Terapia prin artă, Mindfulness și  Access Consciousness în Belgia.  Sunt coach, trainer și speaker certificat John Maxwell Team (România și America). În urmă cu 3 ani am început să descopăr adevăratele puteri ale Geometriei Sacre și de atunci o folosesc mereu în viața mea. Una dintre formele găsite în Geometria Sacră, este Floarea Vieții.

Floarea Vieții este un simbol ce conține și alte simboluri geometrice sacre, inclusiv Sămânța Vieții, Oul Vieții și Fructul Vieții. Toate acestea sunt simboluri ale Geometriei Sacre, în care formele și numerele au un interes aparte. Sămânța Vieții este considerată a fi o reprezentare simbolică a creației Universului în 7 zile. Oul Vieții este o structură care este considerat a fi la baza muzicii, deoarece distanțele dintre cercurile din model sunt aceleași ca între notele și jumătățile de note din muzică.

Înțelegând simbolul Floarea Vieții, asta ne ajută să știm cum funcționează Universul. Acest simbol poate fi folosit ca instrument de conectare în timpul meditației și, de asemenea, ca obiect de putere la care să te raportezi zilnic. El este un element care ne amintește în permanență că suntem conectați unii cu ceilalți, că suntem conectați cu întreg Universul.

Acest simbol este o sursă inepuizabilă de înțelepciune care deține, ascunse în codurile sale, întreaga istorie cosmică și conștiința umană.

Ce primești exact?

 • 6 LECȚII AUDIO: În care vom discuta despre istoria Florii Vieții, beneficiile și cum să o folosim în viața noastră pentru a beneficia la maxim de beneficiile ei terapeutice
 • 6 CLIPURI: În care înveți pas cu pas cum să desenezi: Floarea Vieții, Arborele Vieții, Steaua lui David, Hexagonul, Yin și Yang și Floarea Vieții completă. (am vorbit despre fiecare în mesajele trecute)
 • 6 MEDITAȚII GHIDATE: La fiecare sfârșit de lecție, pe care să le aplici oricând și oriunde simți tu nevoia. Aceste meditații au ca scop reconecatarea cu tine, cu adevăratul tău sine.

În plus:

 • Vei face parte dintr-o comunitate de oameni faini ca și tine, care-și doresc să descopere această minune.
 • Totul este pe înțelesul tău, într-un mod plăcut și simplu.
 • Îl poți parcurge în ritmul tău, iar eu sunt alături de tine în această călătorie.
 • Ai acces la curs pe viață.

De ce să înveți să desenezi Floarea Vieții?

 • Pentru a reuși să te conectezi cu sinele superior.
 • Te ajută să-ți depășești fricile.
 • Îți îmbunătățește nivelul de conștientizare.
 • Îți deschide calea spre iluminare prin dezvaluirea armoniei în tot ceea ce exista.
 • Poate fi folosit ca instrument de conectare în timpul meditației și, de asemenea, ca obiect de putere la care să te raportezi zilnic.
 • Te ajută să întâlnești oamenii potriviți.
 • Te ajută să depășești atacurile de panică.
 • Îti aduce un sentiment minunat de apartenența, de bunăstare.
 • Îti conferă armonie, prosperitate și înțelegere.
 • Simbolul Floarea Vieții te protejează, de asemenea, de radiațiile telefoanelor și a altor aparate electrice, dar și de energiile negative ce vin spre ține din partea celorlalți.

 

Floarea Vieții este simbolul care m-a învățat, m-a îndrumat să ajung în Universul Infinit al inimii, acolo unde dacă vrei poți, dacă-ți dorești primești și dacă visezi materializezi. Eu am folosit-o și o folosesc în îndeplinirea dorințelor. Mi-a arătat că EU pot materializa, crea, înfăptui. Mi-a confirmat că eu sunt creatorul vieții mele și m-a ajutat să fiu un creator bun.

M-a învățat să nu mă abat de la drumul meu și să cred în mine. Mi-a arătat că pot asimila și integra perfect totul dacă fac ceea ce simt, ceea ce mă îndeamnă inima. Mi-a oferit liniștea dar și energia atunci când am avut nevoie. M-a ajutat să-mi dezvolt creativitatea și să-mi găsesc răspunsurile la întrebările care îmi bombardau mintea.

Mi-a dat forță, mi-a dat culoare, aripi, rost și bucurii. M-a făcut să înțeleg cât de frumos poți trăi în armonie și în gânduri pozitive.

Mi-a arătat că pot schimba lumea în bine atât timp cât eu sunt bine. Cât eu trăiesc în armonie, tot ceea ce respiră  în jurul meu se echilibrează în armonie.

CLICK AICI SĂ TE ÎNSCRII PÂNĂ LA MIEZUL NOPȚII ȘI ECONOMISEȘTE 120ron PÂNĂ NU E PREA TÂRZIU

ACEASTĂ OFERTĂ EXPIRĂ

Așa cum ai văzut mai sus, în acest curs vei avea la dispoziție o grămadă de resurse care te vor ajuta să te reconectezi cu tine. Așa că,  nu pierde asta – economisește 150ron și asigură-te că te înscrii chiar acum.

CLICK AICI – ACEASTĂ OFERTĂ ÎȚI DĂ VOIE SĂ TE ÎNSCRII CU 120 LEI ASTĂZI

ACEASTĂ OFERTĂ EXPIRĂ

Profită chiar acum de reducerea specială de 50%drept cadou că ai tocmai ai terminat mini-cursul 7 Pași spre vindecarea emoțională prin reconectarea cu tine. Pentru a beneficia de reducere folosește cod cupon FLOAREAVIETII120

Înscrie-te acum aici ==== https://eugeniahazazup.com/floarea-vietii/

Traducere »