eugenia hazazup

4 pași cheie pentru a fi perseverent

4 pași cheie pentru a fi perseverent

 

Perseverența este o stare de spirit și, de aceea, ea poate fi cultivată. Ca toate stările de spirit, perseverența se bazează pe cauze clare.

Orice om poate învăța să fie perseverent. Orice om care își dorește să obțină libertatea financiară trebuie să fie perseverent. Cei mai mulți oameni sunt gata să reenunțe la obiectivele lor la primul obstacol sau eșec. Puțini sunt cei care merg înainte, în ciuda tuturor provocărilor, până ajung să obțină ceea ce-și doresc. Dorințele mai puțin intense aduc rezultate mai slabe.

Lipsa perseverentei este una dintre cauzele majore ale eșecului. Experiența a mii de oameni a demonstrat că lipsa perseverentei este o slăbiciune destul de comună.

Dacă ai ști ceea ce știau 500 dintre cei mai bogați oameni din lume – ai face ceea ce fac ei?

Napoleonul Hill dedică un întreg capitol Perseverenței. Paradigmele tale se vor schimba atunci când îți hrănești în mod constant mintea cu informații repetitive constructive.

Cum să fac să îmi dezvolt perseverența?

În cartea Gândește și devii bogat (Think and Grow Reach), Napoleon descrie cei patru pași care duc la obiceiul perseverenței, pe care și eu i-am aplicat și m-au ajutat foarte mult:

 • Un scop clar susținut de o dorință arzătoare de împlinire a acestuia.

Sa știi ce îți dorești este primul pas și, probabil cel mai important în dezvoltarea perseverenței. O motivație puternică ne ajută să depășim multe provocări.

Este mult mai ușor să devii și să rămâi perseverent atunci când îți urmărești scopul cu ardoare.

Punctul de plecare al tuturor realizărilor este dorința. Perseverenta ta se va transforma într-o putere care va crește constant.

In momentul in care mi-am stabilit scopul și l-am legat de dorința mea arzătoare a fost cel mai important pas pentru a rămâne perseverentă. Eram și sunt mereu conectată cu viziunea mea, cu scopul meu și asta mă ține pe poziție

 • Un plan definit, exprimat în acțiune continuă.

Planurile bine organizate, chiar dacă sunt firave, dezvoltă perseverența.

Un plan îți aduce claritate. Nu facem planurile pentru a fi rigizi. Facem planuri cu ideea de a rămâne flexibili dar totuși să știm direcția. Să avem cât putem noi de multă claritate.

Nu este despre a ne bloca, este despre a rămâne în acțiune.

 • O minte îndeajuns de protejată împotriva tuturor influențelor negative și descurajante, inclusiv a sugestiilor negative ale rudelor, prietenilor și cunoscuț

De multe ori, cei care ne descurajează sunt chiar cei apropiați. Și dacă nu suntem și în alte medii care să umple acest gol al lui `nu vei reuși` vei renunța înainte să începi.  Fă parte din medii care să te ajute să ajungi acolo unde tu îți dorești. Nu da puterea ta celor care nu văd că vei reuși doar pentru că ei nu se văd de succes.

 • O alianță cu una sau mai multe persoane care te vor încuraja să urmezi atât planul, cât și scopul.

Alege un mentor. Este mult mai ușor, clar și scurt drumul spre succesul tău dacă ai pe cineva alături de tine care este deja acolo. Ori plătești cu timp, ori plătești cu bani. Tu alegi. Ce este cel mai important pentru tine. Dacă îți dorești să avem un apel gratuit de strategie să văd cum te pot ajuta eu în realizarea visului tău, intră pe acest link și fă o programare să ne auzim.

Acești patru pași vor duce, de asemenea, la stăpânirea fricii, descurajării și indiferenței. Perseverența este unul dintre punctele comune ale celor mai bogați 500 de oameni – fă o practică zilnică din asta.

 

Dacă dorești să primești articolul săptămânii direct în căsuța ta de mail, înscrie-te chiar acum aici:

Articole care ar putea să te intereseze :

Eliberează-te de durerea emoțională și fizică, Legea Prosperității, Cum ne afectează angajamentele și promisiunile, 7 Mituri despre meditații și o scuză bună ca să nu meditezi, Ce sunt deciziile și cum le luăm?, Ce este meditația mindfulness și cum să practic, De ce să iertăm

Materiale și cursuri gratuite:

Ridică-ți energia pentru a atrage abundența in viata ta 

mini-curs 7 Pași spre vindecarea emoțională prin reconectarea cu tine,

e-Book Un Nou Început

4 pași pentru a-ți schimba o convingere limitativă 

Către grupul privat gratuit de Facebook Dincolo de gânduri

 

4 thoughts on “4 pași cheie pentru a fi perseverent”

 1. Ești o minunăție Eugenia. Îmi place stilul tău. Ești unica si vei avea un mare succes.
  Rugămintea mea este sa îmi trimiți un articol, un comentariu cat se poate de concret despre RECUNOSTINTA!!! Mă interesează mult acest aspect si vreau sa-l aprofundez. Mulțumesc.
  Cu drag,
  Valeriu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Traducere »